ONLINESTUDIES.NO

Beste På nett BAs i Engelsk 2019/2020

Å tjene en online Bachelor of Arts grad tar vanligvis studenter tre eller fire års studie. Dette er en lavere grad som er tildelt for å fullføre programmer i liberal arts eller vitenskap.

Hva er en online BA på engelsk? Dette er typisk et fleksibelt online liberal arts program som tilbyr en mangfoldig historisk og kulturell undersøkelse av litterær tekst for studenter som elsker skriftlig og muntlig språk. Kursene kan utforske temaer og tolkninger av klassiske tekster samtidig som studentens egen kritiske forståelse av litteratur og språk utvikles. Mange programmer inneholder omfattende lingvistikkkurs for å gi grunnlag for den eklektiske studiet av språk. Noen programmer tilbyr selv spesialiserte gradskurs der studentene kan velge klasser i kreativ skriving eller drama.

Å velge en online BA på engelsk kan være til nytte for studenter utover det akademiske riket.Det kan hjelpe elevene til å utvikle sterke kommunikasjons- og analytiske ferdigheter, som er svært fordelaktige i ethvert faglig miljø. I tillegg kan studiet av historiske tekster fra hele verden gi studentene ulike sosiale og kulturelle perspektiver.

Kostnaden for undervisning varierer vanligvis på forskjellige institusjoner, og den totale kostnaden kan avhenge av lengden på det spesifikke programmet. Fremtidsstudenter bør gjennomføre grundig forskning om skolene de er interessert i å finne programmet som passer best til budsjettet.

Etter å ha tjent en online BA på engelsk, kan studentene utforske en rekke karrieremuligheter, inkludert publisering, undervisning, redigering og journalistikk. Noen studenter har gått på å undervise i engelsk som et annet språk (ESL), enten internasjonalt eller internasjonalt. Med erfaring i analyse og kommunikasjon er mulige karrieremuligheter for dette programmet omfattende og kan omfatte administrative og utøvende roller til professorater og politiske roller.

Online klasser kan være ideelt for enkeltpersoner med travle eller ukonvensjonelle tidsplaner. BA i engelsk programmer ligger over hele verden, og elektroniske programmer gjør det lettere for studenter å studere uavhengig av sted eller sted. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Engelsk Filter

BA engelsk utdanning med lærerskolen

Columbia College
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Columbia USA Online + 1 fler

Akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE), utstyrer Columbia College engelsk Education Program studentene ferdigheter og sertifiseringer som er nødvendige for å lære hvor som helst i USA, inkludert District of Columbia og Samveldet av Puerto Rico.

Ba på engelsk og litteratur - fjernundervisning

University of Nicosia
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Kypros Nikosia + 1 fler

BA-programmet i engelsk språk og litteratur tar sikte på å gi vellykkede studenter med omfattende kunnskaper og ferdigheter som er relevante for en slik dobbel major, og for å hjelpe dem å oppnå sin spesialisering i lingvistikk og TEFL (undervisning i engelsk som fremmedspråk) eller i litteratur. Programmet konsentrerer seg derfor om tre kjerneområder: (a) Lingvistikk, ved å tilby en omfattende studie av hvordan språket generelt og spesielt engelsk egentlig virker, (b) TEFL, ved å tilby teoretiske og praktiske kurs i TEFL for å tillate elevene å forfølge karrierer i å lære engelsk, og (c) engelsk litteratur, ved å dekke de store forfatterne og problemene fra 1580 til i dag, og ved å tilby en detaljert studie av alle sjangere: poesi, drama og prosa.

Bachelor på engelsk

Mercy College
Campus Nettstudier Heltid studier 4 år September 2020 USA Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 fler

Utvikle sterke ferdigheter når du leser og skriver kritisk. Bygg et fundament i kritisk tenkning og kommunikasjon som du kan bruke som forfatter, lærer og i mange andre arbeidsmiljøer.