BA Interiørdesign

National Design Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA Interiørdesign

National Design Academy

BA (Hons) interiørdesign kurs gir studentene en mer grundig og profesjonell tilnærming til spesifikke design prosjekter, samt gi studenten en imponerende kvalifikasjon å legge til en CV, et viktig element når man ser etter å bygge en karriere i design marked.

Dette kurset dekker et bredt spekter av moduler som er utformet for å forme studentens tankegang og kunnskapsbase slik at de kan fullføre et designprosjekt på en nøyaktig, kreativ og rettidig måte, samtidig som de tilfredsstiller de nøyaktige spesifikasjonene av deres klientkort.
Modulene for den fulle BA honours grad vil dekke en rekke kjerne emner, samtidig som studentene får muligheten til å fokusere på et bestemt element av design som hotell design eller utstilling design.

Denne BA (Hons) grad studeres deltid, fleksibel online gjennom vårt spesialdesignede Virtual Learning Studio (VLS) via internett ved hjelp av datamaskinen. Her kan du få tilgang til mange lenker til innretningsinformasjon, og du kan kontakte din personlige veileder direkte. Kurset er designet for å passe rundt arbeidet ditt

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 4 år
Deltid
Price
Pris
4,500 GBP
Betalinger kan gjøres i avdrag
Information
Deadline
Locations
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
De forente arabiske emirater - Dubai, Dubai
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen