Read the Official Description

BA (Hons) interiørdesign kurs gir studentene en mer grundig og profesjonell tilnærming til spesifikke design prosjekter, samt gi studenten en imponerende kvalifikasjon å legge til en CV, et viktig element når man ser etter å bygge en karriere i design marked.

Dette kurset dekker et bredt spekter av moduler som er utformet for å forme studentens tankegang og kunnskapsbase slik at de kan fullføre et designprosjekt på en nøyaktig, kreativ og rettidig måte, samtidig som de tilfredsstiller de nøyaktige spesifikasjonene av deres klientkort.
Modulene for den fulle BA honours grad vil dekke en rekke kjerne emner, samtidig som studentene får muligheten til å fokusere på et bestemt element av design som hotell design eller utstilling design.

Denne BA (Hons) grad studeres deltid, fleksibel online gjennom vårt spesialdesignede Virtual Learning Studio (VLS) via internett ved hjelp av datamaskinen. Her kan du få tilgang til mange lenker til innretningsinformasjon, og du kan kontakte din personlige veileder direkte. Kurset er designet for å passe rundt arbeidet ditt

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by National Design Academy »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Pris
4,500 GBP
Betalinger kan gjøres i avdrag
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato