Les den offisielle beskrivelsen

sdcc05

Bachelor of Arts i psykologi

Utviklet for å hjelpe elevene å forfølge faglig og personlig vekst både i og utenfor klasserommet, er online psykologi studium ved San Diego Christian College forpliktet til å undervise studenter til å søke psykologi over en myriade av områder, inkludert næringsliv, utdanning, sosialt arbeid, og mer. Dette grad programmet tilbys på nettet, på campus eller i en hybrid format.

SDC studenter som forfølge en Bachelor of Arts i psykologi grad i San Diego, og på nettet, er utstyrt med muligheter for forskning, evaluering, service læring og mer. Disse erfaringene gir våre studenter med relevant kunnskap om psykologisk teori som fungerer som grunnlaget for sin karriere i psykologi.

Studenter i dette programmet vil få mulighet til å ta interessante og informative kurs som levetiden Development (HD 364) som er en studie av menneskelig vekst og utvikling gjennom livsløpet. Vurdering av fysiske, emosjonelle, kognitive, sosiale, moralske, åndelige og personlighetsutvikling vil bli inkludert.

Hvis du vil vite mer om en Bachelor of Arts i psykologi og hvorfor San Diego Christian College kan være det perfekte valget for deg, fylle ut skjemaet på denne siden!

Kommunikasjons karriere alternativer

  • Psykiatrisk Tekniker
  • Social Work Assistant
  • Direktør for Frivillige Tjenester
  • Human Resource Specialist
  • Markedsundersøkelser analytiker

Uttalelser

"Takk SDCC og hele Adult Development Staff!" ~ Patricia Scott

"Da jeg dro, var jeg overveldet med hvor oppriktig og lidenskapelig APS personalet var mot meg å oppnå mine pedagogiske og personlige mål." ~ Sheila Simons

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra San Diego Christian College »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 år
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato