Les den offisielle beskrivelsen

sdcc04

Bachelor of Arts i Human Development

online Human Resource Development studium ved San Diego Christian College designet for å møte det økende behovet for kristne fagfolk i karrierer som rådgivning, sosiale tjenester, og menneskelige ressurser, forbereder kandidatene til å hjelpe andre i nød. Dette grad programmet tilbys på nettet, på campus eller i en hybrid format.

SDC s Bachelor of Arts i Human Development grad i San Diego gir nyutdannede de mellommenneskelige ferdigheter som trengs for å bli slagkraftige, nødvendige beacons av håp i sine lokalsamfunn.

Studenter i dette programmet vil få mulighet til å ta interessante og informative kurs som levetiden Development (HD 364) som er en studie av menneskelig vekst og utvikling gjennom livsløpet. Vurdering av fysiske, emosjonelle, kognitive, sosiale, moralske, åndelige og personlighetsutvikling vil bli inkludert.

Hvis du vil vite mer om en Bachelor of Arts i Human Development og hvorfor San Diego Christian College kan være det perfekte valget for deg, fylle ut skjemaet på denne siden!

Menneskelig utvikling karriere alternativer

  • Human Resources Professional
  • Staff krisesenter
  • Barnehage direktør
  • Sysselsetting Intervjuer / Recruiter
  • Youth Advocate

Uttalelser

"Gjennom hver klasse, lærte jeg mer om meg selv, fikk vennskap som vil vare livet ut, og viktigst vokste i min vandring som kristen." ~ Kim Swadley

"Professorene samt de andre elevene fikk meg til å føle deg komfortabel, så vel som en del av dem." ~ Patricia Scott

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra San Diego Christian College »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 år
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato