BA i kristne departementer

San Diego Christian College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA i kristne departementer

San Diego Christian College

sdcc02

Bachelor of Arts i Christian Ministries

San Diego Christian College online Christian Ministries grad ble skapt gi studentene kunnskap og skillset å lykkes på departementets banen for å velge sine. Programmet fremhever ledelse, teologi, tilbedelse, og bibelsk veiledning, sammen med andre departement essensielle. Dette grad programmet tilbys på nettet, på campus eller i en hybrid format.

Studenter i dette programmet vil få mulighet til å ta interessante og informative kurs som Worship (CM 340) som er en studie av tilbedelse med fokus på kontrastene i sann, usann og forgjeves tilbedelse som sett i en undersøkelse av bibelske eksempler fra den gamle og Det nye testamente. Det legges vekt på utvikling av kreativitet og balanse i bedriftens tilbedelse opplevelse.

Hvis du vil vite mer om å forfølge din Christian Ministries grad i San Diego, og hvorfor San Diego Christian College kan være det perfekte valget for deg, fylle ut skjemaet på denne siden!

Christian Ministries karriere alternativer

  • campus ministeren
  • Misjonær
  • College Professor
  • religiøs Forsker
  • Faith-baserte non-profit direktør

Uttalelser

"Mitt mål er å til slutt bruke min Christian Ministries grad life coach / råder folk til å gjøre drastiske endringer i livet sitt. Med grunnlaget jeg lærer gjennom APS programmet. Jeg er ganske sikker på at jeg vil komme dit! "~ Sheila Simons

"Gud plantet et frø i mitt hjerte til å lære og hjelpe andre å gjøre det samme. Jeg ble velsignet på en ny måte å være i stand til å få dette og mye mer gjennom mine studier i Christian Ministries og ledelse grad. "~ Ron Owen

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
4 år
Price
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Information
Deadline
Locations
USA - Santee, California
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Santee, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen