Les den offisielle beskrivelsen

scdd03

Bachelor of Arts i Communication

BA i kommunikasjon ved San Diego Christian College er utformet for å gi studentene omfattende kunnskap om naturen av menneskelig kommunikasjon. Ved å undersøke effekten kommunikasjons bjørner på kultur, den elektroniske kommunikasjonsgraden ved SDC forbereder kandidatene for en rekke yrker. Dette grad programmet tilbys på nettet, på campus eller i en hybrid format.

SDC online grad i kommunikasjon forbereder elevene til å påta seg lederstillinger i sine respektive organisasjoner. De kurstilbud er tverrfaglig i naturen, og trekke fra humaniora, samfunnsvitenskap og kunst.

Studenter i dette programmet vil få mulighet til å ta interessante og informative kurs som Broadcast Journalism (COM 435) som er en introduksjon til feltet av kringkasting journalistikk, inkludert radio, fjernsyn og nett produksjoner. Studentene vil få praktisk erfaring gjennom å skrive og opptak intervjuer, fortellinger, og nyheter.

For mer informasjon om våre Communications grad i San Diego, og hvorfor San Diego Christian College kan være det perfekte valget for deg, fylle ut skjemaet på denne siden!

Kommunikasjons karriere alternativer

  • PR
  • Redaksjonssjef
  • Brand Strategist
  • Media Director
  • VP of Communications

Uttalelser

"Med klasser møte i kveld, og bare en gang i uken, begynte jeg å se min drøm kommer til liv" ~ Kim Swadley

"Det er det fine med SDCC. Som voksen student i voksen Profesjonelle Studies programmet du lære relevant, virkelige verden kunnskap lært fra et bibelsk perspektiv ved Gudfryktige professorer. "~ Frank Wilbourn

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra San Diego Christian College »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 år
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato