Les den offisielle beskrivelsen

Norsk utdanning (BA med undervisning sertifisering)

Akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE), utstyrer Columbia College engelsk Education Program studentene ferdigheter og sertifiseringer som er nødvendige for å lære hvor som helst i USA, inkludert District of Columbia og Samveldet av Puerto Rico.

Få grad tilbyr mer hands-on, relevant erfaring enn engelsk Education Program Columbia College. Innen du oppgraderer, vil du har samlet mer enn 500 timer i klasserommet erfaring i området skoler.

Bli en ekspert på ditt felt

Studentene skal ha mulighet til å ta en rekke kurs, blant afroamerikansk litteratur, Ung voksen litteratur, flerkulturell litteratur, eller sjanger Studies, som gotisk litteratur eller kriminalroman.

Norsk utdanning fagretninger har deltatt på den prestisjetunge Summer Institute for Cultural and Literary Studies ved Wheaton College i Norton, Massachusetts.

En engelsk Education grad trekker på et bredt spekter av disipliner, inkludert psykologi, sosiologi, ungdom utvikling, skriving og offentlige taler, i tillegg til undervisningsmetoder.

ERFARING GIR EN FORSKJELL

Dr. Sandra Young og Dr. Allan Nail har mer enn 13 års samlet erfaring undervisning på midten og high school-nivå og en annen 16 år jobbet med pre-tjeneste lærere. Disse lærere elsker det de gjør og er forpliktet til å forberede studentene for vellykket utdanningsløp.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Columbia College »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato