Storbritannias første ONLINE BA (Hons) RETAIL DESIGN grad. START DIN kurs når det passer deg - ikke UNIVERSITY! GJELDER DIREKTE, 100 poeng.

NDA i samarbeid med Staffordshire University tilbyr virkelig fleksibel online grader, slik at du kan "tjene mens du lærer. Påfør direkte - ingen SO, oppføring med 100 poeng. GRATIS CAD-programvare, gratis BIID Medlemskap, NUS-kort og ubegrenset veileder kontakt. Arbeid og få praktisk erfaring sammen med graden din.

På National Design Academy behandler vi alle våre studenter som individer. NDA har ingen vilkår eller semestre. Studentene kan velge sin egen startdato og studere i sitt eget tempo - ikke tempoet i andre studenter. På NDA hver elev har sin egen, individuell studieplan.

På NDA har vi en unik og fleksibel "Double Degree 'rute til å oppnå BA (Hons) -se vår hjemmeside for full informasjon Studielån er tilgjengelige for alle NDA grader. Det er gode karrieremuligheter som frilans interiørdesigner eller innen et forslag Practice. Alternativt NDA tilby en garantert progresjon rute på vår online mastergrad, MA i Interior Design. For mer informasjon besøk vår hjemmeside.

I den enorme globale industrien av Retail Interiørdesign, må nyutdannede ikke bare har interior design ferdigheter som kreves av de beste design selskaper, men en god kunnskap om merkevarebygging, visuell markedsføring og kundeopplevelsen. I tett samarbeid med næringen og offisielle internasjonale design Institutes har NDA designet denne Retail Interior Degree spesielt for å møte deres behov. Ikke bare vil NDA nyutdannede være kvalifisert interiørarkitekter med praktisk erfaring, vil de også fullt klar over de kommersielle kravene i detaljhandelen. Ettersom dette innovative grad er unikt i Storbritannia, er kandidater fra denne graden svært ettertraktet. Hvis du er spirende interiørdesigner som elsker å shoppe, så dette er graden for deg!

BA (Hons) Retail Interior Design Moduler Forskning og kontekstualisering av detaljhandelen Space planlegging kundeopplevelsen Merkevarebygging Visuell kommunikasjon og varehandel bærekraftig design og teknologi Professional praksis Commercial retail design prosjekt Valg av utstillingsdesign eller retail design i en større sammenheng Retail forskningsprosjekt Independent studien, som skal forhandles med din personlige veileder i et område av interesse for deg

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra National Design Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Pris
4,500 GBP
Betalinger kan gjøres i avdrag
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019