Velg din egen START DATE! 100 poeng. Storbritannias eneste ONLINE DESIGN for frilufts grad. 26 års erfaring, NO SO.

Design for Outdoor Living er en siste året BA (Hons) "top-up 'grad. Studentene normalt studere Foundation Degree i Interior Design først og deretter ha en garantert progresjon rute på BA (Hons) Design for Outdoor Living.

NDA i samarbeid med Staffordshire University tilbyr virkelig fleksibelt online grader, slik at du kan "tjene mens du lærer. Påfør direkte - ingen SO, oppføring med 100 poeng. GRATIS CAD-programvare, gratis BIID Medlemskap, NUS-kort og ubegrenset veileder kontakt. Arbeid og få praktisk erfaring sammen med graden din.

På National Design Academy behandler vi alle våre studenter som individer. NDA har ingen vilkår eller semestre. Studentene kan velge sin egen startdato og studere i sitt eget tempo - ikke tempoet i andre studenter. På NDA hver elev har sin egen, individuell studieplan.

På NDA har vi en unik og fleksibel "Double Degree 'rute til å oppnå BA (Hons) -se vår hjemmeside for full informasjon Studielån er tilgjengelige for alle NDA grader. Det er gode karrieremuligheter som frilans interiørdesigner eller innen et forslag Practice. Alternativt NDA tilby en garantert progresjon rute på vår online mastergrad, MA i Interior Design. For mer informasjon besøk vår hjemmeside.

Denne innovative grad er den eneste av sitt slag i Storbritannia. Design for utendørs levende er et konsept feiende fra USA - hvor utendørs design er fort bli en forlengelse av interiøret. Med terrassevarmere, fantastiske utemøbler og et ønske om å utvide vår levende utenfor, har denne trenden nådd Storbritannia. Dette grad lar deg bruke dine innrednings ferdigheter og legge til planter og landskaps å skape og designe et ekstra rom utendørs!

Nyutdannede fra denne graden vil ha de kommersielle ferdigheter som kreves av de beste, globale design selskaper. I tett samarbeid med næringen og offisielle internasjonale design institutter, har NDA designet denne Design for Outdoor Living grad spesielt for å møte deres behov. Ikke bare vil NDA nyutdannede være kvalifisert interiørarkitekter med praktisk erfaring, vil de også være i stand til å gi kundene en ekstra dimensjon til sine design. Disse unike ferdigheter er nå svært ettertraktet i hele designbransjen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra National Design Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Pris
4,500 GBP
Betalinger kan gjøres i avdrag
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019