Startdato som passer deg! Studere på nettet, 100 poeng. Storbritannias eneste HERITAGE grad. 26 års erfaring.

NDA i samarbeid med Staffordshire University tilbyr virkelig fleksibel online grader, slik at du kan "tjene mens du lærer. Påfør direkte - ingen SO, oppføring med 100 poeng. GRATIS CAD-programvare, gratis BIID Medlemskap, NUS-kort og ubegrenset veileder kontakt. Arbeid og få praktisk erfaring sammen med graden din.

På National Design Academy behandler vi alle våre studenter som individer. NDA har ingen vilkår eller semestre. Studentene kan velge sin egen startdato og studere i sitt eget tempo - ikke tempoet i andre studenter. På NDA hver elev har sin egen, individuell studieplan.

På NDA har vi en unik og fleksibel "Double Degree 'rute til å oppnå BA (Hons) -se vår hjemmeside for full informasjon Studielån er tilgjengelige for alle NDA grader. Det er gode karrieremuligheter som en freelance Heritage interiørarkitekt eller arbeider innenfor en design praksis eller for National Trust eller lignende arv organisasjon. Alternativt NDA tilby en garantert progresjon rute på vår online mastergrad, MA i Interior Design. For mer informasjon besøk vår hjemmeside.

I den unike arv sektor of Interior Design, må nyutdannede ikke bare har gode design ferdigheter, men også en grundig kjennskap til historien til design. Som den eneste Heritage Interior Design grad i Storbritannia, NDA nyutdannede fra dette kurset er i høy etterspørsel. I tett samarbeid med designbransjen og internasjonale design Institutes har NDA designet denne arven grad spesielt for å møte deres behov. Dette er en unik mulighet til å kombinere din kjærlighet til historie med dine kreative design ferdigheter.

The BA (Hons) Heritage Interior Design grad drives av National Design Academy tilbyr studenter en perfekt mulighet til å studere en verden av interiørdesign med vekt på arv stil.

BA (Hons) Arven Interior Design Moduler:

Forskning ferdigheter og designhistorie Space planlegging design i en historisk kontekst tradisjonell design teknikker Design for verneverdige bygninger Heritage vegg, gulv og vindu behandlinger Professional praksis Commercial arv prosjekt Heritage konverteringer Forskningsprosjekt Selvstudium skal forhandles med din personlige veileder

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurs fra National Design Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Pris
4,500 GBP
Betalinger kan gjøres i avdrag
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019