BA (Hons) i næringsliv og næringsliv (topp-up)

Generelt

Programbeskrivelse

Utvikle ferdigheter og kunnskap verdsatt av arbeidsgivere, og gi CVen din et løft med vårt innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kurs som gjør at du kan fylle ut dine tidligere kvalifikasjoner (for eksempel yrkeskompetanse eller en HND / FdA eller tilsvarende) for å få full bachelorgrad - 100% online.

Kurset gir en kombinasjon av forretningskunnskap og teoretisk søknad på arbeidsplassen, slik at du kan evaluere effektiviteten av dine aktiviteter på tvers av en rekke forretningsbaserte læringsresultater. Det legger vekt på å utvikle initiativrike og entreprenørskapsmessige tilnærminger til forretningsmessige utfordringer og gir en universitetsbasert forretnings-og ledelsesutdanning til de som går inn i ikke-tradisjonelle, arbeidsplassbaserte ruter.

Den underliggende filosofien er sentrert på å utvikle en næringsrik tilnærming til virksomheten, som involverer kreativitet, innovasjon, planlegging, implementering og styring av prosesser innenfor organisasjoner. Denne kombinasjonen av kunnskapsoppkjøp og praksisrelatert læring gjør at du kan utvikle dine egne ledelseshorisonter og bruke din erfaring på en praktisk måte gjennom fleksible vurderinger. Evnen til å krysbefrukte ideer mellom fagområder styrkes gjennom det arbeidsbaserte læringsmodulen.

Online læring

Online læring Vi tilbyr et bredt spekter av fleksible online læringskurs fra bedrift til kreativ skriving - alt designet for å passe deg og dine andre forpliktelser.

Kursstruktur

Kjernemoduler

 • Bedriftsvekst
 • Innovasjon, Kreativitet og Bedrift
 • Produktivitet gjennom mennesker
 • Profesjonelt prosjekt

Modulene som tilbys kan variere.

Hvordan lærer du

Du styres gjennom din læring av modulveiledere som er erfarne med å utvikle og levere høykvalitets læringsopplevelser på nettet og i klasserommet, og støttes gjennom din læringsreise gjennom skreddersydde læringsopplevelser som er designet for online-elever, som ligger over hele verden.

Du engasjerer deg med innhold - for eksempel video forelesninger, lesing og online oppgaver - uavhengig av andre lærere. Men du forventes også å samarbeide, nettverk og fordype deg i gruppelæringsaktiviteter gjennom nettbaserte samarbeidsverktøy utviklet for å støtte peer to peer learning. Disse verktøyene replikerer læringsopplevelsene som ville bli opplevd i klassen gjennom diskusjon og debatt om konsepter, teorier og saksapplikasjon.

Kursets lærings- og undervisningsstrategi sikrer at vi utvikler selvsikker personer med høy kvalitet og egenskaper som er anerkjent og verdsatt av deg, arbeidsgivere og det bredere samfunnet. Dette oppnås gjennom:

 • ved hjelp av formative og summative vurderinger.
 • å involvere deg aktivt i samarbeidsprosesser for læring.
 • utvikle ansettelsesevne.
 • å plassere lærings- og faginnhold i en internasjonal sammenheng der det er relevant.
 • utnytte relevant læringsteknologi.

Hvordan blir du vurdert

Du opplever en rekke vurderinger. Disse hjelper både deg og dine modulledere å måle hvordan du går videre med modulene på kurset ditt. Vurderingene kan være formative (slik at du kan teste din forståelse og få tilbakemelding for å støtte din videreutvikling og forståelse av emnet) eller summativ (hvor vurderingen vil telle mot slutmål for modulen).

Vårt funksjonshemmede-team hjelper elevene med ytterligere behov som følge av funksjonshemminger som sensorisk nedsatthet eller læringsproblemer som dysleksi

Inntakskrav

Du forventes å være ansatt i en rolle eller frivillig i en stilling som gjør det mulig å utnytte ledelseskunnskap og ferdigheter du utvikler eller forbedrer i løpet av studiene.

Oppføring til dette kurset kan være gjennom en av fire ruter:

 • Rute en: Teesside University standard oppføringskriterier for en bachelor kurs. For internasjonale søkere defineres IELTS krav på de internasjonale sidene.
 • Rute to: Institutt for lederskap
 • Rute tre: Diplom i ledelse CMI Nivå 5
 • Rute fire: Når profesjonelt kvalifiserte medarbeidere søker oppføring i kurset, vil anerkjennelse gis gjennom APEL (Akkreditert Prior / Experiential Learning *) og relaterte erfaringer vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Andre kvalifikasjoner som kan kartlegges til ILM / CMI nivå 5, godtas også etter kursteamets skjønn.

* Akkreditering av tidligere / erfaring

Dette kurset utvider tilgangen til læring på gradnivå. Kursets natur, kombinert med mekanismen for å gjenkjenne realkompetanse, gir en annen vei til innreise. Du skal kunne demonstrere at du har oppnådd kunnskap og ferdigheter gjennom å lære av tidligere erfaring, for eksempel arbeidsplassen.

For ytterligere informasjon vennligst se oppføringskravene i vår opptaksseksjon

Karrieremuligheter

Dette kurset er en ideell rute for å forbedre kunnskap og erfaring for å utvikle og muliggjøre fremtidig karriereutvikling og progresjon.

Nyutdannede fra dette kurset er trygge, initiativrike og proaktive. De er attraktive for arbeidsgivere over et bredt spekter av sektorer og arbeidsroller, og mange fortsetter å bli vellykkede forretningsledere og entreprenører.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place.

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place. Minimér
Middlesbrough