BA (Hons) i kreativ kunst

Generelt

Programbeskrivelse

Sammendrag

OCA BA (Hons) Creative Arts grad gir deg en spennende mulighet hvis du har en lidenskap for mer enn en kreativ kunst praksis. Dette åpne gradsprogrammet lar deg velge fra hele spekteret av fjernundervisningskurs som er tilgjengelige gjennom OCA, kombinere kunststudiet, kreativ skriving, kunsthistorie, printmaking, skulptur, musikk, grafisk design, illustrasjon, bokdesign og fotografering. Du kan kombinere media som interesserer deg mest, for eksempel å studere poesi og musikk, eller kunst sammen med kreativ skriving, eller illustrasjon sammen med fotografering.

Gradoversikt

Creative Arts Open Degree gir en unik mulighet for OCA-studenter til å oppfylle sitt kreative potensiale ved å studere to disipliner i dybde til gradnivå. Utviklingen av et nytt nivå seks program for denne graden gir en reell mulighet til å vokse i sin evne til å slå sammen to separate disipliner og skape en siste arbeidsgruppe, kontekstualisere dette arbeidet og utvikle forståelse for en profesjonell praksis.

Degree mål

  • Å utvide tilgangen til utdanning i kreativ kunst på grunnnivå gjennom åpen og fleksibel læring.
  • Sikre at studentene får de tekniske ferdighetene i hver av de fagene som er valgt for å danne et solid grunnlag for videreutvikling.
  • Å gi et intellektuelt stimulerende tverrfaglig studieprogram basert på høy kvalitet på studiemateriell og veilederstøtte.
  • Å utvikle studentenes kreative evner og evne til å tolke og anvende.
  • Å utvikle studentenes kritiske forståelse av de teoretiske og konseptuelle problemene sentralt i kreativ kunstpraksis og den sosiale, historiske og kulturelle konteksten der den praktiseres.
  • Å gi et miljø der studenten har mulighet til å endre deres syn på verden og deres interaksjon med det både kunstnerisk og intellektuelt.
  • Å fremme høyt etiske og faglige standarder og en bevissthet om mulighetene som tilbys av eksisterende og nye utviklinger innen kreativ kunst for å utvide deres applikasjonsområder.
  • Å utvikle autonome elever som er i stand til å anvende intellektuelle og praktiske ferdigheter i et valgt område av moderne kreativ kunstaktivitet som er egnet til sysselsetting, videre studier eller livslang læring.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Les mer

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Minimér