BA (Hons) i interiørdesign

Generelt

Programbeskrivelse

Sammendrag

Denne unike BA (Hons) Interior Design Open Degree legger vekt på den positive omformingen av holdninger og forutsetninger av interiørdesign. Det er designet for å fremme ambisjon og kreativitet, slik at studentene kan bli romlige drømmere, arkitektoniske etterforskere og lekne innovatører av interiør.

Gradoversikt

BA (Hons) interiørdesign vil oppfordre elevene til å utfordre og foreslå nye og nyskapende yrkesoppgaver og gi studentene frihet til å utvikle sine egne individuelle designidentiteter ved hjelp av digital og analog programvare og teknikker. Kurset vil oppmuntre elevene til kreativt å utforske og utfordre tankegangen og hvordan den brukes, mens de gradvis introduserer dem til tekniske, praktiske og faglige ferdigheter innen interiørdesign. Studentene vil stille spørsmål om både fysiske og usynlige, initierte strenge metoder for prosessleder forskning og eksperimentering, som grunnlaget for fantasifulle og godt realiserte design.

Degree mål

  • Å utvide tilgangen til utdanning i interiørdesign gjennom åpen og fleksibel læring.
  • Å gi et intellektuelt stimulerende program basert på høykvalitets studieprogram og veilederstøtte.
  • Å utvikle studentenes kreative evner og deres evne til å syntetisere, reflektere, svare, søke og simulere funn.
  • For å sikre at studentene utvikler et høyt nivå i 2D
  • Å utvikle studentenes kritiske forståelse av de teoretiske og konseptuelle problemene som er sentrale for utøvelsen av interiørdesign og den sosiale, historiske og kulturelle konteksten der den praktiseres.
  • Å fremme etisk og faglig standard på høyt nivå og en bevissthet om ansvaret og utviklingen rundt interiørdesign.
  • Å utvikle autonome elever som er i stand til å anvende intellektuelle og praktiske ferdigheter i et valgt interiørområde som passer til sysselsetting, videre studier eller livslang læring.
  • Å gi et miljø der studenten har mulighet til å endre deres syn på verden og deres samspill med det både visuelt og intellektuelt.

Den kreative sektoren sysselsetter bare 1,9 millioner mennesker i Storbritannia alene.

Ved å studere OCA BA (Hons) Interior Design grad, kan du starte din karriere i den kreative næringen ved å jobbe deltid eller jobbe internasjonalt mens du oppnår dine akademiske kvalifikasjoner samtidig.

Å oppnå en grad i interiørdesign forbereder deg til en karriere på en rekke felt. Gjennom de brede praktiske og teoretiske ferdighetene du vil ha oppnådd i løpet av studiene, vil du være svært ansatt, ikke bare for en karriere spesielt innen interiørdesign, men i en rekke bransjer og sektorer. I tillegg til en karriere som en interiørdesigner, vil du ha karriere som lærer, foreleser, kurator, kunstredaktør eller konsulent, blant mange flere, åpne for deg.

På grunn av OCAs vekt på praktisk arbeid, vil du ha en betydelig portefølje av arbeid for å ta med deg til potensielle arbeidsgivere, og hvis du velger å bruke en blogg for å dokumentere din læringsreise gjennom studiene, vil du allerede ha en rik online tilstedeværelse som kan være en nyttig ressurs for å fremme ditt fremtidige arbeid til verden. For mer informasjon om karriere kan OCA BA (Hons) Interior Design grad føre til, vennligst se Prospects.ac.uk.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Les mer

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Minimér