BA (Hons) i Creative Writing

Generelt

Programbeskrivelse

Sammendrag

Programmet vil gi deg mulighet til å få erfaring med å skrive i en rekke litterære former, inkludert livsskrifter, poesi, manuskript, kortfiksjon og skriving for barn, samt å utvikle din kritiske forståelse av de teoretiske og konseptuelle problemene som er sentrale for utøvelsen av skriving.

Gradoversikt

The OCA BA (Hons) Creative Writing grad programmet er følsomt for det faktum at studentene vil være påmelding på ulike nivåer av skrive kompetanse. Noen vil være nybegynnere for hvem dette er en første alvorlig forgang til kreativ skriving og vil bli forfatter av publiserte verker; andre kan allerede ha en portefølje av publisert arbeid bak dem. Uansett hva de tar med seg i sin grad, vil studium gjennom OCA gi en strukturert og støttende sammenheng der de kan fremme deres formasjon som forfattere og få pedagogisk validering for deres arbeid. Nivå 6-enhetene er designet for å gi mulighet til å fokusere på et stort kreativt prosjekt. Din fremgang mot produksjonen sin tilrettelegges av en veiledningsmodell for veileder-student forhold; elevene er i stand til å velge sin veileder på dette nivået og velge den spesifikke personen hvis spesialistkompetanse nærmest samsvarer med arbeidets art.

Møt veiledere: Joanna Ezekiel fra Open College of the Arts på Vimeo.

Degree mål

  • Sørg for at studentene får en opplevelse av å skrive i en rekke litterære former og sjangre som et håndverk og som et verktøy for å utforske miljøet og opplevelsen.
  • Gi et intellektuelt stimulerende program basert på høykvalitets studiemateriell og støttet av samhandling med veiledere - alle som er erfarne og kvalifiserte lærere, er selv aktivt engasjert i skriftlig arbeid.
  • Utvikle studentenes kreative evner og evne til å tolke og anvende.
  • Utvikle studentenes forståelse av en rekke sentrale problemstillinger i kreativ skriving og fostre innsikt i hvordan sosiale, historiske og kulturelle faktorer påvirker forfattere og skriving. Oppfordre elevene til å sette pris på det intime samspillet mellom lesing og skriving, og å lese mye og dypt - spesielt i de sjangrene de skriver.
  • Gi et miljø som utfordrer elevene til å tenke på egen og andres skriving, og dermed åpner muligheten for å forandre sin kreative praksis.
  • Utvikle effektive skriveutøvere som viser selvbevissthet, analytiske og kommunikative ferdigheter, og en høy grad av refleksjon.
  • Å utvikle autonome elever som er i stand til å anvende intellektuelle og praktiske ferdigheter i et valgt område av skriftlig kommunikasjon som er egnet for ansettelse til å bli forfatter av publisert arbeid, videre studier eller livslang læring.

Den kreative sektoren sysselsetter bare 1,9 millioner mennesker i Storbritannia alene.

Ved å studere OCA BA (Hons) Creative Writing-graden, kan du starte din karriere i den kreative næringen ved å jobbe deltid eller jobbe internasjonalt mens du oppnår dine akademiske kvalifikasjoner samtidig. Studiet av en Creative Writing-grad gjennomføres vanligvis med et mål å bli forfatter av publisert arbeid. Et slikt foretak kan være en langvarig prosess og derfor vanligvis påbegynt mens den allerede er ansatt. I tillegg til å forberede deg til sluttmål for å bli publisert forfatter, kan en Creative Writing-grad også forberede deg på sysselsetting i beslektede felt, for eksempel i redigering, teknisk skriving og i publiseringssektoren.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Les mer

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Minimér