BA (Hons) Virksomhet og markedsføring

Generelt

2 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

BA (Hons) Virksomhet og markedsføring

Vår BA (Hons) Business and Marketing grad online utveksler studenter med en bred og grundig forståelse av det raskt skiftende miljøet og driften av den moderne virksomheten og markedsfremmende.

Forretningsmodulene vil introdusere deg til stadig mer komplekse problemer og oppfordre deg til å bruke kunnskap og forståelse for å utvikle innovative løsninger. Markedsføringsmodulene vil ikke bare øke forståelsen av rollen som markedsføringsfunksjonen i organisasjoner, men kan også gi deg mulighet til å studere spesialistemner som e-business markedsføring og business-to-business markedsføring.

Hvorfor studere dette emnet?

Markedsføring er en av de raskest voksende kreative næringene og i sentrum av det mange bedrifter gjør. Studerende BA (Hons) Business and Marketing vil bidra til din karriereutvikling som du undersøker konsepter som forbrukeranalyse og planlegging og implementering av markedsføringsprogrammer. De bredere ferdighetene og kunnskapene fra forretningsmodulene vil også gi deg mulighet til å følge en rekke forskjellige karriereveier, og gi deg en solid forankring i forskning, rapportering, analyse og presentasjon.

Undervisningsmetoder og stil

I motsetning til et tradisjonelt universitetsmiljø, bruker våre online-gradskurs et virtuelt læringsmiljø. Systemet er designet for å spore og styre læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell uansett hvor du er.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Studeringen utføres helt online, og studiet kan passe til arbeid og personlige forpliktelser.

Du støttes gjennom hele virksomheten din og leder kurset av en dedikert studentrådgiver og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder.

Metoder for vurdering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Forretnings- og markedsføringsoppgaver er basert på virkelighets arbeidserfaring og vurderes av lærere på en kontinuerlig basis.

Du vil alltid være oppmerksom på din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan evaluere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre.

Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kurset ditt. Vi oppnår dette ved å:

  • viser dine karakterer tydelig i karakterboken din, som kan ses når du logger deg på læringsplattformen;
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert.
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av året eksamener;
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din;
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier.

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et godt etablert elektronisk overvåkingssystem for å sjekke om plagieringen. Etter vellykket gjennomføring av BA (Hons) Business and Marketing grad, vil du bli invitert til å delta i en oppgradering seremoni ved University of Essex, Colchester Campus.

Karriere destinasjoner

En business og markedsføring grad vil gi deg en kritisk og reflekterende forståelse av markedsføring og dets forhold til det bredere internasjonale forretningsmiljø.

Den grundige forståelsen av våre kandidater i deres studier har ført til karriere innen områder som konsulenttjenester, reklame, digital markedsføring og prosjektkoordinering, samt generell ledelse.

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter på våre BA (Hons) Business og markedsføring grad programmet:

1 - Academic Entry Route

For å tilfredsstille Academic Entry Route krav til våre BA (Hons) Business og markedsføring grad programmet må du ha følgende kvalifikasjoner som et minimum:

  • To A-nivåer, eller tilsvarende; i tillegg til
  • Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, IELTS (Academic) 6.0 eller tilsvarende.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

2 - Arbeidserfaringsrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår Åpne tilgangsrute.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

Studentene som er tatt opp via denne ruten vil få lov til å starte kurset og vurdere om det er riktig for dem de første tre ukene. Alle søkere må bestå deres første oppdragssett i løpet av denne tiden for å kunne fortsette med studiene.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Les mer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimér
Colchester , UK Online + 1 Mer Mindre