BA (Hons) Interior arkitektur og design

Interactive Design Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA (Hons) Interior arkitektur og design

Interactive Design Institute

Fullt akkreditert av University of Hertfordshire og levert til deg på nettet av Interactive Design Institute, BA (Hons) Interior arkitektur og design kan du selvsagt muligheten til å studere mot en internasjonalt respektert UK grad når det passer deg. Motivet spesialist veileder vil gi deg en-til-en undervisning, og vil hjelpe deg i å utvikle dine 3D romlig design ferdigheter for å skape bedre miljøer for de fleste som bruker dem. Du vil få en-til-en undervisning, veiledning og tilbakemelding på din egen personlige studio innenfor IDI studie nettside, IDI-Study, gjennom en rekke praktiske oppgaver. Disse inkluderer en sterk fokus på teknisk tegning for hånd og med CAD-programvare. Du vil bli undervist gjennom en kombinasjon av undervisning, personlig studium, og gjennom gruppearbeidsaktiviteter med dine kolleger på IDI fora. Innen du oppgraderer du vil bli utstyrt med all den kunnskap og ferdigheter du trenger for å starte en karriere i interiørarkitektur industrien.

Valgbarhet for student medlemskap i BIID

Som student på BA (Hons) Interior arkitektur og design kurset vil du være kvalifisert for student medlemskap i den britiske Institute of Interior Designers (BIID). På oppnåelse av din award fra University of Hertfordshire vil du være i stand til å bli med som assosiert medlem på nivå 3 i BIID Professional Pathway, et steg mot å bli en BIID registrert interiørarkitekt.

Hva involverer kurset?

Som student på online BA (Hons) Interior arkitektur og design kurset vil du bli pålagt å fullføre tre nivåer av studien, som hver inneholder moduler som vil videreutvikle din forståelse av interiørarkitektur bransjen og kreative næringer generelt. I løpet av BA (Hons) grad kurset vil du:

  • Bli guidet gjennom aktiviteter som vil utvikle en rekke ferdigheter inkludert bruk av CAD, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop for å lage 3D-modeller
  • Bli flytende i arkitektonisk terminologi og ortografiske tegneteknikker til prototype, test og presentere dine design profesjonelt
  • Videre din forståelse av hvordan folk okkupere mellomrom for å gjøre deg i stand til å forbedre de miljøene som vi bebor
  • Utvikle oppfinnsomme tilnærminger til romdesign og transformasjon av eksisterende områder og katalogisere dette i din portefølje med råd fra veileder

Studere BA (Hons) Interiørarkitektur og Design online med IDI

Over varigheten av kurset, vil du fullføre en rekke vurderinger til strenge tidsfrister som vil fokusere på å utvikle de ferdigheter som kreves av deg som beskrevet i læringsutbytte for hver modul. Annet enn de tidsfrister, er du fri til å jobbe når det passer deg uten faste tider for opplæring, forelesninger eller eksamener. Kontakt med din veileder er asynkron og gjennom IDI-Study vil du motta og svare på kommentarer, tilbakemeldinger og veiledning ved behov. Mens veileder og IDI støttepersonell vil være til stede for å hjelpe, vil du bli bedt om å vise din evne til å jobbe selvstendig med å fullføre prosjekter som bruker kvalitets ressurser tilgjengelig for deg på IDI-Study. Gruppediskusjoner og aktiviteter vil finne sted i løpet av de fora og du vil bli forventet å jevnlig bidra til å hjelpe din skjeve og læring av andre.

IDI Student Support teamet vil være tilgjengelig og glad for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha 9-5, mandag til fredag. Vårt tekniske supportteam vil også være tilgjengelig på dette tidspunktet for å hjelpe deg med eventuelle tekniske problemer du støter på.

Start Datoer

Det er 3 startdatoer per år i februar, juni og oktober. Kontakt oss for mer informasjon.

BA (Hons) Interiør Arkitektur og Design Opptakskrav

Britiske søkere

For britiske søkere krever vi enten 96 UCAS-poeng fra GCE A-nivåer (eller tilsvarende), inkludert kunstrelaterte fag, og engelsk språk og matematikk i klasse 4 eller høyere (klasse C og D eller høyere hvis det er før 2015) eller en relevant Nivå av tilsvarende ferdigheter og erfaring.

Internasjonale søkere

Du vil normalt ha fullført en pre-grad kurset i et relevant fag, som kan være en grunnvoll eller tilsvarende kurs som fører til en BTEC National Diploma / Certificate eller tilsvarende internasjonal kvalifisering.

engelske språk

Alle søkere fra ikke-flertall engelsktalende land må gi bevis på engelskkunnskaper. En av de følgende kvalifikasjoner (eller tilsvarende) er nødvendig:

  • GSCE English Language klasse AC
  • IELTS 6.0 (med ikke mindre enn 5,5 i noe band)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Okt. 15, 2018
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Price
Pris
4,500 GBP
standard avgifter for lavere grad kurs per år
Information
Deadline
Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Studiestart : Okt. 15, 2018
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 15, 2018
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen