BA (Hons) illustrasjon

Interactive Design Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA (Hons) illustrasjon

Interactive Design Institute

Den elektroniske BA (Hons) Illustrasjon Kurset er godkjent av University of Hertfordshire og er levert til deg fullt ut på nettet av Interactive Design Institute (IDI). Du vil bli guidet gjennom en rekke praktiske illustrasjon aktiviteter og prosjekter, og vil bli gitt anledning til å eksperimentere med nye medier og tilnærminger til arbeidet ditt. Din veileder, som du vil ha en-til-en-kontakt med for undervisning, støtte og tilbakemeldinger, vil oppfordre deg til å være så kreativ som du kan fullføre læringsutbytte for hver av kursmoduler. Innen du oppgraderer vil du ha utviklet ferdigheter i profesjonell illustrasjon arbeid og være forberedt på en karriere i den moderne illustrasjon industrien.

Hva involverer kurset?

I løpet av denne praktiske online illustrasjon kurset, vil du få grundig kjennskap til de kreative næringene samt lære verdifull kompetanse som vil forbedre dine utsikter til ansettelse i en relatert karriere. Gjennom selvstudium ved hjelp av de ressursene som er tilgjengelige for deg på studiet nettside, IDI-Study, og med nær undervisning fra våre underlagt spesialist veiledere, du vil få tillit i din estetiske, design og kommersiell vurdering. I løpet av de tre nivåene i BA (Hons) Illustrasjon kurset vil du fullføre en rekke moduler som vil gjøre deg til:

  • Utvikle grunnleggende ferdigheter og teknikker vil du trenger for å bli en profesjonell arbeider i den moderne industrien
  • Tenke kreativt for å løse estetiske problemer på en profesjonell og effektiv måte, herunder idéskaping og presentere visuelle løsninger til kunder
  • Få en bred basert forståelse av illustrasjon ved å arbeide på prosjekter i relaterte felt av grafisk design
  • Utvikle ferdigheter og kunnskap som kreves for å arbeide selvstendig og til å markedsføre design arbeid i illustrasjonen markedet

Studerer Illustrasjon online med IDI

Alt arbeid på BA (Hons) Illustrasjon Kurset vil foregå på nettet uten sanntid forelesninger eller eksamener. Du vil arbeide til tider som passer deg og sende inn ditt arbeid for vurdering på studiet nettside, IDI-Study, til strenge semester tidsfrister. Du vil ha din egen online studio innen IDI-Study hvor du vil engasjere asynkront med din veileder for å stille spørsmål og få veiledning og tilbakemelding. På IDI-Study vil du også ha tilgang til et utvalg av høy kvalitet ressurser og til de fora, hvor du vil bli oppfordret til å ta del i diskusjoner med dine kolleger på Illustrasjon kurset.

Vi mener at studenter som studerer på nettet er avhengig av en større grad av støtte enn studenter ved oppmøte baserte institusjoner. Hvis du støter på noen problemer når som helst i løpet av studiene, vil du være i stand til å ta kontakt med IDI Student Support teamet 9-5, mandag til fredag, eller hvis du trenger hjelp med noen tekniske aspektet av studiene dine, vårt teknisk support team vil være på hånden og klar til å hjelpe deg på samme tid.

BA (Hons) Illustrasjon Opptakskrav

Britiske søkere

For britiske søkere krever vi enten 96 UCAS-poeng fra GCE A-nivåer (eller tilsvarende), inkludert kunstrelaterte fag, og engelsk språk og matematikk i klasse 4 eller høyere (klasse C og D eller høyere hvis det er før 2015) eller en relevant Nivå av tilsvarende ferdigheter og erfaring.

Internasjonale søkere

Du vil normalt ha fullført enten en pre-graders kurs i visuell kunst, som kan være en grunnvoll eller tilsvarende kurs som fører til en BTEC National Diploma / Certificate eller tilsvarende internasjonal kvalifisering.

engelske språk

Alle søkere fra ikke-flertall engelsktalende land må gi bevis på engelskkunnskaper. En av de følgende kvalifikasjoner (eller tilsvarende) er nødvendig:

  • GSCE English Language klasse AC
  • IELTS 6.0 (med ikke mindre enn 5,5 i noe band)

Vennligst finne informasjon om våre opptakskrav på IDI nettstedet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Okt. 15, 2018
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Price
Pris
4,500 GBP
standard avgifter for lavere grad kurs per år
Information
Deadline
Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Studiestart : Okt. 15, 2018
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 15, 2018
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen