BA (Hons) Grafisk Design

Interactive Design Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA (Hons) Grafisk Design

Interactive Design Institute

På dette praktiske prosjektbaserte kurset, fullt akkreditert av University of Hertfordshire og levert online av Interactive Design Institute (IDI), vil du utvikle både designkunnskaper og kunnskap om den moderne grafiske designindustrien. Du vil gjøre dette ved hjelp av en blanding av moderne og tradisjonelle teknikker, og vil bli oppfordret av dine veiledere til å eksperimentere med nye metoder og medier. Din fagspesialist vil gi deg en-til-en veiledning i ditt eget sikre onlinestudio som ligger på studiewebområdet, IDI-Study. IDI-Study er også der du vil laste opp arbeid for vurdering og diskutere aktiviteter med jevnaldrende.

Hva involverer kurset?

I løpet av studiene vil du få bransjelevant kunnskap som vil forbedre dine ferdigheter og forberede deg på en karriere i den kreative næringen ved oppgradering. Du vil få asynkron undervisning fra våre fagspesialister og utvikle relevante designferdigheter som vil gi deg en fordel i et svært konkurransedyktig arbeidsmarked. På BA (Hons) Grafisk Design kurset vil du:

  • Lær hvordan du løser visuelle problemer på en profesjonell måte gjennom diskusjon, presentasjon og kreativ tenkning
  • Engasjere seg med bransjespesifikke arbeidsrelaterte aktiviteter som oppfordrer deg til å utvikle relevante ferdigheter som er nyttige for grafisk designindustri
  • Utvikle en individuell, kreativ tilnærming til arbeidet ditt og bygg en portefølje som viser både ferdigheter og en godt avrundet kunnskap om grafisk designindustri
  • Arbeid til industrioppdrag for å lære å forhandle en profesjonell arbeidsgruppe og få tillit til evner som gjør at du kan markedsføre dine ferdigheter som designer

Online BA (Hons) Grafisk Design kurs har blitt nøye tilpasset for online levering. Vi vil gi deg ubegrenset støtte til å utvikle en særegne praksis som er relevant for dine interesser og ambisjoner.

Studier grafisk design på nettet med IDI

Når du studerer online med IDI, vil du bli bedt om å fullføre en rekke onlineaktiviteter som vil fokusere på å utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bli profesjonell grafisk designer. Online gruppediskussjoner med jevnaldrende på forumet vil også finne sted regelmessig på studiewebområdet, IDI-Study, og du vil bli oppfordret til å bruke disse for å diskutere arbeidet med din peer-gruppe og med veiledere. I tillegg til en-til-en-kontakt med dine veiledere, vil du også kunne kontakte IDI-støttepersonell fra 9 til 5, mandag til fredag. Vi vil være i stand til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du har om studiene dine, og vår teknisk support team vil kunne hjelpe deg med eventuelle tekniske problemer du møter.

Start Datoer

Det er 3 startdatoer per år i februar, juni og oktober. Kontakt oss for mer informasjon.

BA (Hons) Grafisk Design Entry Requirements

UK-søkere For britiske søkere krever vi enten 96 UCAS-poeng fra GCE A-nivåer (eller tilsvarende), inkludert kunstrelaterte fag, og engelsk språk og matematikk i klasse 4 eller høyere (klasse C og D eller høyere, hvis før 2015) eller et relevant nivå eller tilsvarende ferdigheter og erfaring. Internasjonale søkere, Du vil normalt ha gjennomført en førskolekurs i bildekunst, som kan være en stiftelse eller tilsvarende kurs som fører til et BTEC nasjonalt diplom / sertifikat eller tilsvarende internasjonal kvalifikasjon. Engelsk språk Alle søkere fra ikke-flertals engelsktalende land må gi bevis på engelskspråklige ferdigheter. En av følgende kvalifikasjoner (eller tilsvarende) er nødvendig:

  • GSCE Engelsk Språkskala AC
  • IELTS 6.0 (med ikke mindre enn 5,5 i hvilket som helst band)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 5, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Okt. 15, 2018
Duration
Varighet
4 år
Deltid
Price
Pris
4,500 GBP
standardavgift for gradskurs i året
Information
Deadline
Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Studiestart : Okt. 15, 2018
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 15, 2018
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - UK Online
Søknadsfrist Okt. 15, 2018
More start dates throughout 2019
Studieslutt Kontakt skolen