BA (Hons) Business (Markedsføring) (Top Up)

Generelt

Programbeskrivelse

Coronavirus (Covid-19) oppdateringer:

Vårt nåværende inntak er åpent. Vi fortsetter å levere en uforstyrret læringsopplevelse på alle kursene våre. Vi er spesialister på fjernundervisning med mer enn 25 års erfaring med å levere utdanning online.

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (markedsføring) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil bidra til å bygge videre på din eksisterende kunnskap for å ta dine neste trinn i næringslivet og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på å utvikle markedsføringsevner og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen.

Kursmoduler

Nivå 6

Problemer med moderne ledelse
Ved å bruke den mest oppdaterte tankegangen, undersøker denne modulen problemene som ledere står overfor i dag, inkludert bærekraft, moralske og etiske valg og bedriftens verdier. Du vil reflektere over den forandrede verden, inkludert globalisering, samfunnene vi lever i, og måtene vårt økonomiske landskap endrer på.

Strategisk ledelse
Lær hvordan du utformer veikart for å ta virksomheten til suksess i denne modulen ved å anvende en rekke strategiske teorier og teknikker. Du vil se på fusjoner og anskaffelser, samarbeide med partnere, nasjonal og internasjonal planlegging, og måtene organisasjoner leverer planene sine ved å håndtere endringer effektivt.

Å administrere seg selv og andre
Denne modulen fortsetter temaet å støtte og utvikle deg selv og andre. Lær stressmestringsteknikker, positiv tenking og selvsikker utvikling, sammen med verktøy for kreativitet og beslutningsprosesser. Du vil granske alt fra rekruttering til teamledelse.

Internasjonal ledelse
Ta en titt på måtene internasjonale selskaper fungerer med team over hele verden. Lær å administrere fjerntliggende team med kulturelle forskjeller ved å bruke de mest effektive teknikkene.

Forskningsmetoder og avhandling
Med din veiledende veileder vil du bestemme et tverrfaglig område relatert til graden din til forskning, og gi deg muligheten til å spesialisere deg i et område av programmet som har interessert deg mest.

Industripartnerskap

Når du melder deg på BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) -kurset, har du muligheten til å delta i følgende forretningsutviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en virkelig forankring i dagens mest verdifulle tekniske ferdigheter. Bruk ekte utstyr, programvare og simulatorer for å få teknisk kunnskap innen minst 1 eller 2 arbeidsplasser med stor etterspørsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Det er 140 stier og 520 merker å velge mellom, som dekker mange aspekter av virksomheten, databehandling og bruk av Salesforce som et styringsverktøy.

Hvordan virker det?
Deltakelse med våre industripartnere er helt frivillig. Din deltakelse eller beslutning om ikke å studere disse ekstrautstyrene vil ikke ha noen innvirkning på graden din eller karakterene du mottar.

Hva våre studenter sier:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Jeg vil absolutt anbefale Arden fordi du lærer å forske og løse problemer på egen hånd, og du har en sikkerhetskopi med veiledere om nødvendig."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Tyskland

118147_klSkK5E0.png

"Fjernundervisning har gitt meg mye fleksibilitet som har vært viktig. Jeg føler meg ære å være å studere mens jeg jobber og tar opp en familie."

Laura Benson,
BA (Hons) Business (Markedsføring)
Storbritannia

Kvalifikasjonskrav:

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • En HND i virksomhet, eller tilsvarende, ga realkompetanse i samsvar med nivå 5 av det funksjonelle området (økonomi, HRM, markedsføring, drift)
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6.0 eller tilsvarende (ikke mindre enn 5,5 i et hvilket som helst element).

Hvis du har arbeidserfaring

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de som er i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om ditt personlige utsagn, sammen med din CV og referanser til støtte for søknaden din.

avgifter

£ 4500 (Storbritannia og EU), £ 3884 (internasjonalt)

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Les mer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimér