BA (Hons) Business (Markedsføring) (CMI)

Generelt

Programbeskrivelse

Coronavirus (Covid-19) oppdateringer:

Vårt nåværende inntak er åpent. Vi fortsetter å levere en uforstyrret læringsopplevelse på alle kursene våre. Vi er spesialister på fjernundervisning med mer enn 25 års erfaring med å levere utdanning online.

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om markedsføring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) vil utvikle dine kommunikasjonsevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine forretningsevner rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil også ruste deg til å få markedsføringskunnskap som hjelper deg å ta dine neste trinn i forretningsverdenen.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på utvikling av markedsføringsevner og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen din.

Kursmoduler

Nivå 4

Utvikling av personlige og ledelsesmessige ferdigheter
Du trenger gode lederegenskaper enten du jobber i et multinasjonalt selskap, eller en mikroforretning. Med utgangspunkt i din egen personlige ledelse vil du jobbe opp til teamledelse og deretter lære å anvende teorier om motivasjon, konflikthåndtering og empowerment til større organisasjoner.

Forstå forretningsmiljøet
Få tak i forretningsstruktur og interessenters ansvar. Du vil begynne å forstå kjernevirksomhetskonsepter som tilbud og etterspørsel, konkurranse, markeder og myndighetseffekter med denne modulen.

Prinsipper for markedsføring
Denne modulen starter med grunnleggende definisjoner, hvoretter du lærer å analysere virksomheter og større markeder. Du vil også lære å dele markedene ned i segmenter og bruke dynamiske markedsføringsverktøy på markedsføringsstrategien.

Introduksjon til finans
En grunnleggende forståelse av økonomi er et stort aktivum, og denne modulen vil ta deg gjennom hvordan selskaper administrerer bøkene sine, utarbeider kontoer og informerer om forretningsbeslutninger. Du vil være bedre rustet til å ha innvirkning på organisasjonen din.

Mennesker i organisasjoner
Vellykkede organisasjoner vet hvordan de skal lede og motivere sine ansatte, og denne modulen utforsker tingene som får folk til å krysse av. Du lærer hvordan team fungerer best, og hvordan du effektivt kan håndtere endring.

Markedskommunikasjon
Bygg markedsføringsstrategier ved bruk av segmentering, målretting og posisjonering med denne modulen. Du vil også fordype deg i CRM (Customer Relationship Management) og lære andre ferdigheter som medieplanlegging, merkevarebygging og digital markedsføring.

Nivå 5

Håndtere på tvers av kulturer
Global virksomhet krever at vi tar hensyn til nasjonale kulturer. Denne modulen spør hvordan våre produkter vil fungere i forskjellige markeder, hvordan de skal tilrettelegge for en flerkulturell arbeidsstyrke og andre spørsmål som er kritiske for moderne virksomhet.

Forretningsprosesser
Din måte å jobbe på skal utformes og administreres for å få mest mulig ut av tiden din og pengene dine. I denne modulen vil du se på spørsmål som benchmarking, supply chain management og om et prosjekt har vært vellykket.

Enterprise og Entreprenørskap
Gründere på alle nivåer trenger visse verktøy og teknikker for å gjøre dem i stand til å trives. Denne modulen handler om å komme videre i big business, fra første innovasjon til tidlig vekst og utover.

Forretningsanalyse
Måtene organisasjoner bruker den enorme datamengden de produserer på, kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Denne modulen ser på å finne, trekke ut, jobbe med, analysere og tolke data, utvikle ferdighetene til å designe ditt eget datainnsamlingsprosjekt.

Market Intelligence
Få tak i milliontollspørsmålet: hva får folk til å bestemme seg for å kjøpe? Oppdag hvordan forskning drives, og merkevarebygging påvirker kjøpsbeslutninger. Du lærer å størrelse opp konkurransen og ivareta kundene dine, enten du selger til bedrifter eller publikum.

Markedsplanlegging
Denne modulen går gjennom markedsføringsmiks, og du vil ta en detaljert titt på teorier og teknikker sentralt i planleggingen og utførelsen av markedsføringsstrategier for nye produkter og tjenester.

Nivå 6

Problemer med moderne ledelse
Ved å bruke den mest oppdaterte tankegangen, undersøker denne modulen problemene som ledere står overfor i dag, inkludert bærekraft, moralske og etiske valg og bedriftens verdier. Du vil reflektere over den forandrede verden, inkludert globalisering, samfunnene vi lever i, og måtene vårt økonomiske landskap endrer på.

Strategisk ledelse
Lær hvordan du utformer veikart for å ta virksomheten til suksess i denne modulen ved å anvende en rekke strategiske teorier og teknikker. Du vil se på fusjoner og anskaffelser, samarbeide med partnere, nasjonal og internasjonal planlegging, og måtene organisasjoner leverer planene sine ved å håndtere endringer effektivt.

Å administrere seg selv og andre
Denne modulen fortsetter temaet å støtte og utvikle deg selv og andre. Lær stressmestringsteknikker, positiv tenking og selvsikker utvikling, sammen med verktøy for kreativitet og beslutningsprosesser. Du vil granske alt fra rekruttering til teamledelse.

Internasjonal ledelse
Ta en titt på måtene internasjonale selskaper fungerer med team over hele verden. Lær å administrere fjerntliggende team med kulturelle forskjeller ved å bruke de mest effektive teknikkene.

Forskningsmetoder og avhandling
Med din veiledende veileder vil du bestemme et tverrfaglig område relatert til graden din til forskning, og gi deg muligheten til å spesialisere deg i et område av programmet som har interessert deg mest.

Industripartnerskap

Når du melder deg på BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) -kurset, har du muligheten til å delta i følgende forretningsutviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en virkelig forankring i dagens mest verdifulle tekniske ferdigheter. Bruk ekte utstyr, programvare og simulatorer for å få teknisk kunnskap innen minst 1 eller 2 arbeidsplasser med stor etterspørsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Det er 140 stier og 520 merker å velge mellom, som dekker mange aspekter av virksomheten, databehandling og bruk av Salesforce som et styringsverktøy.

Hvordan virker det?
Deltakelse med våre industripartnere er helt frivillig. Din deltakelse eller beslutning om ikke å studere disse ekstrautstyrene vil ikke ha noen innvirkning på graden din eller karakterene du mottar.

Hva våre studenter sier:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Jeg vil absolutt anbefale Arden fordi du lærer å forske og løse problemer på egen hånd, og du har en sikkerhetskopi med veiledere om nødvendig."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Tyskland

118147_klSkK5E0.png

"Fjernundervisning har gitt meg mye fleksibilitet som har vært viktig. Jeg føler meg ære å være å studere mens jeg jobber og tar opp en familie."

Laura Benson,
BA (Hons) Business (Markedsføring)
Storbritannia

Kvalifikasjonskrav:

For å være kvalifisert for dette kurset må du normalt ha:

  • To fag på GCE A-nivå eller tilsvarende, samt passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå eller tilsvarende; ELLER
  • Fullført et anerkjent tilgangsprogram, eller tilsvarende.
  • For studenter hvis tidligere læring ikke ble undervist på engelsk: IELTS 6.0 eller tilsvarende (ikke mindre enn 5,5 i et hvilket som helst element).

Hvis du har arbeidserfaring

Vi oppfordrer positivt og vurderer søknader fra de som er i stand til å demonstrere sin motivasjon til å studere programmet. Vi vil be om ditt personlige utsagn, sammen med din CV og referanser til støtte for søknaden din.

avgifter

£ 13 500 (Storbritannia og EU), £ 13,150 (internasjonalt)

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Les mer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimér