BA (Honours) I Kunst Og Humaniora (Religionsstudier)

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

BA (Honours) I Kunst Og Humaniora (Religionsstudier)

The Open University

Dette er en av flere spesialistruter tilgjengelig i våre BA (Honours) Arts and Humanities (R14). Graden begynner å utvikle din forståelse av verden vi lever i gjennom en rekke perspektiver, perioder og emner - inkludert kunsthistorie, klassiske studier, kreativ skriving, engelsk språk, engelsk litteratur, historie, moderne språk, musikk, filosofi og religiøse studerer seg selv. Du vil da ta to spesialist religiøse studier moduler, utforske religioner som et viktig aspekt av menneskelig kultur, samfunn og politikk og deres rolle og betydning i ulike debatter og kontroverser. Modulene dekker mange forskjellige samtidige og historiske sammenhenger. Din læring i dette spennende emnet vil bli støttet av bøker, podcaster, videoer og interaktive materialer.

Ved siden av studiet av religiøse studier kan du velge å studere en annen spesialisme fra de ovennevnte fagene, som gir deg rett til å inkludere begge fagene i navnet på din grad, eller fullføre din grad med moduler valgt fra et bredt spekter av alternativer.

Nøkkelegenskaper av kurset

 • Spesialiserer seg i religiøse studier innen en bred og fleksibel kunst og humaniora grad
 • Studer religioner fra en rekke tilnærminger og perspektiver og på tvers av historiske og nutidige sammenhenger
 • Utvikle en rekke ferdigheter som vil være verdifulle på arbeidsplassen og å studere videre
 • Velg en annen spesialitet som utfyller og forbedrer studiet av religioner

Kursdetaljer

Denne graden har tre trinn, hver bestående av 120 studiepoeng.

Du starter Stage 1 med en bred introduksjon til kunst og humaniora etterfulgt av opptil to moduler valgt fra en rekke fag.

Deretter på trinn 2 og 3, vil du spesialisere deg i religiøse studier i kombinasjon med enten en annen spesialisering i kunst og humaniora eller studere moduler fra hele kunst og humaniora læreplanen.

Fase 1 (120 studiepoeng)

I fase 1 møter du en rekke forskjellige tider og steder og engasjerer deg med noen fascinerende mennesker, kunstverk, ideer og historier. Dette brede fundamentet vil hjelpe deg med å utvikle ferdighetene og den sikre, åpne tilnærmingen du trenger for å takle flere spesialmoduler på trinn 2 og 3.

Moduler Studiepoeng

Du starter din grad med:

 • Kunsten fortid og nåtid

Vi anbefaler at du fullfører trinn 1 med denne tilleggsmodulen:

 • Stemmer, tekster og materialkultur

Alternativt kan du velge 60 studiepoeng fra denne modullisten.

Hvis du planlegger å studere fransk, tysk eller spansk som en del av din grad, bør du velge passende språkmoduler.

Fase 2 (120 studiepoeng)

I fase 2 vil du undersøke hva som er religion, hvordan religion er studert og hvorfor. Når man ser på kristendom, hinduisme og islam, så vel som ulike urfolks religiøse tradisjoner, studerer modulen de sosiale, kulturelle geografiske og historiske sammenhenger av religion.

Fase 3 (120 studiepoeng)

I fase 3 fokuserer du på de intrikate forbindelsene mellom religion og kontroversielle problemer, inkludert politikk, tradisjon, kjønn, multikulturalisme, animisme, ateisme, vold, sex og kapitalisme.

Modulene sitert i denne beskrivelsen er for tiden tilgjengelige for studie. Men når vi vurderer læreplanen regelmessig, kan det eksakte valget endres over tid.

tilgjengelighet

Vi gjør alle våre kvalifikasjoner så tilgjengelige som mulig og har et omfattende utvalg av tjenester for å støtte alle våre studenter. BA (Honours) Arts and Humanities bruker en rekke studiemateriell og har følgende elementer:

 • studerer en blanding av trykt og elektronisk materiale - nettbaserte læringsressurser kan inkludere nettsteder, lyd / video medieklipp og interaktive aktiviteter som online-spørrekonkurranser
 • finne eksternt / tredjepartsmateriale på nettet
 • jobber i en gruppe med andre studenter
 • jobber med spesialisert lesemateriell som kunstverk og musikalske manuskripter
 • ved hjelp av spesialisert programvare (for eksempel Sibelius musikk skrivepakke)
 • bruker og / eller produserer diagrammer og skjermbilder

Alle kvalifikasjoner krever at du fullfører lærings- og vurderingsaktiviteter innenfor en nødvendig tidsramme og i henhold til forhåndsdefinerte tidsfrister. Du må derfor styre tiden din effektivt under studiene, og universitetet vil hjelpe deg med å utvikle denne ferdigheten i hele graden din. Informasjon om vurdering vil være tilgjengelig for deg ved starten av hver modul.

Hvis du føler at du kanskje trenger ekstra støtte med noen av elementene ovenfor, kan du besøke vår funksjonshemmede for å finne ut mer om hva vi tilbyr. Ta kontakt med oss ​​så snart som mulig for å diskutere dine individuelle krav, så vi kan sette ordninger på plass før du begynner.

Læringsutbytte, undervisning og vurdering

Denne kvalifikasjonen utvikler læring i fire hovedområder:

 • Kunnskap og forståelse
 • Kognitive ferdigheter
 • Praktiske og profesjonelle ferdigheter
 • Viktige ferdigheter

Nivået og dybden av din læring øker gradvis etter hvert som du jobber gjennom kvalifikasjonen. Du vil bli støttet gjennom OUs unike form for undervisning og vurdering - som inkluderer en personlig veileder for å veilede og kommentere arbeidet ditt; toppkursustekster; e-læring ressurser som podcaster, interaktive medier og elektroniske materialer; opplæringsgrupper og fellesskapfora.

Kreditt overføring

Hvis du allerede har studert på universitetsnivå, kan du kanskje telle det mot Open University-kvalifikasjonen din - som kan spare tid og penger ved å redusere antall moduler du trenger å studere. På OU kaller vi denne overføringen.

Det er ikke bare universitetsstudiet som kan vurderes, du kan også overføre studie fra et bredt spekter av profesjonelle eller yrkesmessige kvalifikasjoner som HNCer og HNDs.

Du bør søke om overføring før du registrerer deg, minst 4 uker før registreringsfristen. Vi må vite hva du studerte, hvor og når, og du må gi bevis på din tidligere studie.

Klassifisering av graden din

Navnet på bachelorgraden din reflekterer din valgte rute. For eksempel:

 • Bred rute - Bachelor of Arts (Honours) Kunst og humaniora
 • Med en spesialisme - Bachelor of Arts (Honours) Kunst og humaniora (History)
 • Med to spesialiteter - Bachelor of Arts (Honours) Kunst og humaniora (fransk og klassisk studier).

Du får muligheten til å delta i en graderseremoni.

Klassen av grad (første, øvre, lavere eller tredje klasse) er avhengig av karakterene dine på trinn 2 og 3.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifikasjonen.

På The Open University mener vi at utdanningen skal være åpen for alle, slik at vi gir høykvalitativ universitetsopplæring til alle som ønsker å realisere sine ambisjoner og oppfylle deres potensial.

Hvor mye tid trenger jeg?

De fleste av våre studenter studerer deltid og fullfører 60 studiepoeng i året.

Dette vil vanligvis bety å studere i 16-18 timer i uken.

Teller tidligere studie

Du kan spare tid og penger ved å redusere antall moduler du trenger å studere mot denne kvalifikasjonen hvis du har:

 • har allerede studert på universitetsnivå (selv om du ikke har fullført studiene dine)
 • andre faglige eller yrkesmessige kvalifikasjoner som HNC og HND.

Karriere

Ferdigheter for karriereutvikling

Arbeidsgivere verdsetter høyt kritisk tenkning, analyse og kommunikasjonsferdigheter som er oppnådd ved å studere en humaniora-grad. Du vil skarpere dine IT-, skrive- og selvstendige ferdigheter; og utvikle evnen til å assimilere og evaluere relevant informasjon i å bygge et argument. Dette er nøkkelferdigheter i komplekse organisasjoner, sterkt ettertraktet i verden utover studiet - enten du allerede arbeider, frivillig eller endrer karriere.

Karriere relevans

Studier av kunst og humaniora krever forståelse av menneskelige aktiviteter i ulike kulturelle miljøer og i svært forskjellige historiske forhold. Studienes bredde og utvalg av kulturtekster og gjenstander analysert, kombinert med opplæring i klar tenkning og kommunikasjon, gjør denne studiekurset relevant for en rekke karrierer, blant annet:

 • offentlig forvaltning, kommunal forvaltning, sivil tjeneste, kunstinstitusjoner og sosiale tjenester
 • reklame, journalistikk, publisering, kreative næringer og PR
 • utdanning
 • juridisk arbeid
 • forretning, bank og detaljhandel
 • menneskelige ressurser
 • veldedige organisasjoner og kampanjer.

Andre karrierer

Mange jobber på høyere nivå er åpne for nyutdannede i en hvilken som helst disiplin, særlig i næringsliv, økonomi, ledelseskonsulent og offentlig sektor. Noen karrierer kan kreve videre studier, trening og / eller arbeidserfaring utenfor din grad.

I tillegg til å forbedre dine karrieremuligheter, er å studere med OU en berikende opplevelse som utvider horisonter, utvikler kunnskapen din, bygger din selvtillit og forbedrer dine livsferdigheter.

Utforsker dine valg

Når du registrerer deg hos oss (og i opptil tre år etter at du har fullført studiene), har du full tilgang til vår karriere tjeneste for et bredt spekter av informasjon og råd - inkludert onlinefora, nettside, intervju simulering, ledig tjeneste som samt muligheten til å e-post eller snakke med en karriere rådgiver. Noen områder på nettstedet for karrierehjelp er tilgjengelige for deg å se nå, inkludert hjelp med å søke og søke etter jobber. Du kan også lese mer generell informasjon om hvordan OU-studie forbedrer karrieren din.

I mellomtiden hvis du vil gjøre noen undersøkelser rundt denne kvalifikasjonen, og hvor det kan ta deg, har vi samlet en liste over relevante jobbtitler som utgangspunkt (merk at noen karrierer kanskje krever videre studier, trening og / eller arbeid erfaring utenfor din grad):

 • lærer (for videregående opplæring, trenger du minst 180 studiepoeng i emnet du planlegger å undervise)
 • museum kurator
 • offentlig tjenestemann
 • reklame konto manager
 • journalist
 • forlegger
 • PR-leder
 • advokat
 • veldedighetskampanje
 • detaljhandler
 • Personalsjef
 • politiker
 • bibliotekar
 • informasjon arkivist
 • regnskapsfører
 • medieforsker
 • lokal myndighet og NHS ledelse
 • videreutdanning foreleser
 • rådgiver
 • kunstadministrasjon
 • markedsføringsansvarlig
 • turistoffiser
 • forretningsfører.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert January 24, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 - 6 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline