Avansert vitnemål i finansielle markeder på nettet

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Hensikten med Advanced Diploma in Financial Markets er å utvikle studentens kunnskap om fagområdet finansmarkeder og handel. Studiet består av en fokusert læreplan for å forberede studenten på en karriere i finansmarkedene. Mestring av læreplanen vil gi studentene muligheten til å syntetisere prinsipper for finansmarkedet og anvende finansielle instrumenter på en profesjonell måte. Grunnleggende kunnskap om globale investeringer som er relevante for finansmarkedsbransjen, vil bli oppnådd slik at den kvalifiserende studenten kan arbeide i dagens verden av profesjonelle finansmarkeder. Programmet legger vekt på kompetanse, integritet og anvendelse av etikk i et profesjonelt miljø. Den suksessrike studenten vil få et globalt og sørafrikansk finansmarkedsperspektiv og en inngående forståelse av markedsplassen som vil gi dem et konkurransefortrinn for sysselsettingen.

Opptakskrav

Opptakskravene til dette programmet vil overholde University of Johannesburg politikk for opptak og utvelgelse som er aktuelt ved registrering av dette programmet.
En student skal ha ett av følgende:

  • Nytt / Gammelt NQF Nivå 6-kvalifisering med 3 års relevant arbeidserfaring i finansmarkedene; eller
  • Nytt / Gammelt NQF nivå 6 kvalifikasjon i Finance; eller
  • 5 års relevant arbeidserfaring i finansmarkedene.

Å oppfylle minimumskrav for opptak garanterer ikke aksept i studiet, da alle studenter vil bli utsatt for en utvelgelsesprosess som er bestemt av Institutt for finans og investeringsledelse.
For studenter med en NQF-nivå 6-kvalifisering med 3 års relevant arbeidserfaring og studenter med kun relevant arbeidserfaring, blir det skrevet en opptaksprøve for å avgjøre om studenten har den nødvendige grunnleggende kunnskap for å gå videre med Advanced Diploma. Hvis studenten ikke består eksamen, vil studenten kunne gjøre visse korte læringsprogrammer (som er i utvikling) slik at kunnskapen deres er på riktig nivå før han gjør det avanserte vitnemålet. Denne opptaksprøven er en av metodene som vil bli brukt for å bestemme kunnskapsnivået og forståelsen til potensielle studenter.

Beslutningen om å anbefale opptak tas av programkoordinatoren som vil evaluere potensielle studenter (via Skype eller på andre passende måter). Under utvelgelsesprosessen vil programkoordinatoren vurdere karrierehistorien til søkere. Programkoordinatoren kan også be søkere om å utføre visse fagoppgaver knyttet til skriving eller praktiske ferdigheter som et middel til å vurdere bredden og dybden i kunnskapen og ferdighetene sine, før de avslutter opptaksbeslutningene.

Det er et ytterligere krav at studenter som ønsker å melde seg på dette programmet har sterke generelle datakunnskaper og at de har pålitelig tilgang til internett, ettersom programmet tilbys helt online, og studenter uten pålitelig internettilgang ikke vil kunne delta fullt ut i læringsaktivitetene for hver modul.

Har et spørsmål? E-post enquiries@online.uj.ac.za eller ring 0800 980 364 (gratis).

Grunner til å registrere deg i et UJ Online Program

Våre elektroniske programmer er nøye designet for å tjene en akkreditert universitets kvalifikasjon mulig for studenter fra alle samfunnslag.

Studentene drar fordel av strenghet og fakultetets instruksjon i et tradisjonelt program, tilgjengeliggjort online.

  • Ingen reise nødvendig
  • 6 startdatoer per år
  • Betal per modul
  • Fullt støttet
  • Arbeid og lær

Obligatoriske moduler - 130 studiepoeng

Anvendt finansiell matematikk (Inkluderer eksamensbevis) (10 studiepoeng)
Introduksjon til Financial Markets 1 (12 studiepoeng)
Introduksjon til finansmarkeder 2 (13 studiepoeng)
Kundeservice og finansiell rådgivning 1 (12 studiepoeng)
Kundeservice og finansiell rådgivning 2 (13 studiepoeng)
Handel i finansmarkeder 1 (12 studiepoeng)
Handel i finansmarkeder 2 (13 studiepoeng)
Finansielle Markeds Transaksjoner 1 (12 studiepoeng)
Finansielle Markeds Transaksjoner 2 (13 studiepoeng)
Søknad om Corporate Events 1 (10 studiepoeng)
Søknad om Corporate Events 2 (10 studiepoeng)

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelesninger i februar for både studenter og studenter.

Alle forskningsprogrammer for master og PhD kan registrere seg gjennom året.

Sluttdato: Det akademiske starter i januar og slutter i desember. Programfristen bestemmes av programmets varighet.

Sist oppdatert april 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Les mer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Minimér
Johannesburg