Avansert sertifikatprogram i Business Analytics

Generelt

Programbeskrivelse

En perfekt blanding av teknologi, datalogi og forretningssaker og innsikt, dette programmet skiller seg ut som blant de beste i verden.

Kursets høydepunkter

Real-time praktik

En praksisplass lar deg bruke klasseromskunnskap i virkelige situasjoner. Vi hjelper deg med å finne relevante arbeidsopplevelsesmuligheter i organisasjoner som er involvert i Big Data Analytics.

Plasseringsstøtte

Vår plasseringsavdeling hjelper våre studenter til å møte selskaper som utøver Big Data Analytics. Vår plasseringsavdeling har plassert studenter i noen av de beste selskapene som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL.

Opplæringsmetodikk

Dette kurset innebærer flere timer med live fakultet økt og registrert live økt. Det har også flere gjesteforelesninger hver måned. Sammen med levende klasser har kurset industrikatalysatorer, meningsmålinger, observatører og selvvurderinger.

Capstone Prosjekter

I løpet av kurset forbereder studentene autonom forskning på et spørsmål eller et problem etter eget valg, involverer faglig læring i de relaterte fagområdene, og - med veiledning av fakultet og industri mentor - produserer et betydelig papir.

Industri Connect

Vi kobler deg til bransjeledere som spiller en viktig rolle i Data- og Analytics-domenet. Koble til slike personer kan hjelpe deg med jobbjakt, karriere nettverk og profesjonell utvikling.

Lær gjennom casestudier

Case-studier hjelper deg å understreke detaljert kontekstuell undersøkelse av et begrenset antall hendelser eller omstendigheter og deres forhold. Det hjelper med å få inngående informasjon om en person, gruppe eller forekomst.

Nøkkelegenskaper i programmet

effektiv

Vi tilbyr en unik kombinasjon av forskningsledende futuristisk pedagogikk og globalt benchmarked innhold. Våre moduler støttes av omfattende forskning som har gjort vårt utdanningssystem både passende og spennende for våre elever.

Svært opplevd fakultet for store data

På 361 DM har vi en gruppe høyt kvalifiserte fakultet fra IIT Kanpur og IIT Kharagpur. Våre fakulteter har jobbet med PwC og IBM, og har mange års erfaring med å banebrytende flere Big Data og Analytics-prosjekter globalt.

Sertifisering fra Praxis Business School

Praxis Business School, Kolkata, er en førsteklasses B-School hvis kurs er rangert blant Indias beste to i Big Data og Analytics-domenet. Det er en av de mest pålitelige og innflytelsesrike lederutdanningsinstitusjoner i India.

Utdanningslån

God utdannelse sikrer god fremtid. Vi sikrer at dine økonomiske behov blir tatt vare på når du går videre med å bli utdannet for å bygge en kjempeflott karriere. Du kan alltid søke om et utlånslån for å delta i utvalgte kurs.

Turnus

En praksisplass lar deg bruke klasseromskunnskap i virkelige situasjoner. Vi hjelper deg med å finne relevante arbeidsopplevelsesmuligheter i selskaper som ser etter fagfolk dyktige i Big Data Analytics.

Plasseringsstøtte

Vår plasseringsstøtte enhet hjelper våre studenter til å møte selskaper som jobber med Big Data og Analytics. Våre studenter har blitt plassert i noen av de beste selskapene som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL for å gi meningsfull plasseringsstøtte.

New Age Learning Platform

I-meta-plattformen på 361 DM, aktivert med unike forsterkede og virtuelle reality-ledede klasser tillater mobil læring, dvs. du kan lære når som helst og hvor som helst. Du kan også lære ved å laste ned 361DM App i smarttelefonen. Vår plattform forenkler gruppediskusjoner, læringsressurser, resultatoppføringer, etterklassevurderinger, e-bibliotek og meningsmålinger i klassene.

Dedikerte Support Team

Vi har et dedikert team som støtter deg gjennom hele kurset - fra søknad til sertifisering! Du kan nå oss når det er behov for hjelp, bare ved å klikke på en knapp.

moduler

  • Avansert statistikk med R
  • Data Mining - Avansert maskinlæring med R

Resultat av programmet

Avansert Business Analytics er en av nøkkelegenskapene i en hvilken som helst stor organisasjon. Tiden er på sitt beste for noen å ta opp en karriere i dette domenet. Enorme muligheter og ekstrem mangel på å få kandidater til å tvinge store organisasjoner går helter-skelter. Det er viktig at karriere søkere griper denne muligheten.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote ... Les mer

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote learning principles. We understand what makes adults learn, what can make them learn better. We have deep insights into the aspirations of the youth in our target ecosystem and we employ proven and tested scientific principles into adult and remote learning to help them learn better in order to meet each of these disparate aspirations. Minimér
Chennai , India Online + 1 Mer Mindre