Filter
Avansert Sertifikat
Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Advanced Certificate programmer i Forretningsstudier 2019

En avansert sertifikat er tildelt etter fullført en post-master Scholastic program. Den er ideell for personer som ønsker videre opplæring innenfor sitt yrke for å forbedre sine sjanser for en forfremmelse eller å øke sin arbeidsplass ansvar.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

På nett Advanced Certificate i Forretningsstudier

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Forretningsstudier, Fjernundervisning

361 Degree Minds

En perfekt blanding av teknologi, datalogi og forretningssaker og innsikt, dette programmet skiller seg ut som blant de beste i verden. ... [+]

En perfekt blanding av teknologi, datalogi og forretningssaker og innsikt, dette programmet skiller seg ut som blant de beste i verden.Kursets høydepunkter

Real-time praktik

En praksisplass lar deg bruke klasseromskunnskap i virkelige situasjoner. Vi hjelper deg med å finne relevante arbeidsopplevelsesmuligheter i organisasjoner som er involvert i Big Data Analytics.

Plasseringsstøtte

Vår plasseringsavdeling hjelper våre studenter til å møte selskaper som utøver Big Data Analytics. Vår plasseringsavdeling har plassert studenter i noen av de beste selskapene som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL.

Opplæringsmetodikk

Dette kurset innebærer flere timer med live fakultet økt og registrert live økt. Det har også flere gjesteforelesninger hver måned. Sammen med levende klasser har kurset industrikatalysatorer, meningsmålinger, observatører og selvvurderinger.... [-]

India India Online
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
25 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
Brentwood University

Entreprenørskap Certificate program i Brentwood University er utviklet for personer som ønsker å starte og styre sin egen virksomhet. Studentene fra bredt spekter av erf ... [+]

Kostnad: $ 4 900 eller be om opptil 50% Scholoarship Dette programmet er tilbudt helt online.

Programbeskrivelse Entreprenørskap Sertifikat Program ved Brentwood University er designet for personer som ønsker å starte og administrere sin egen virksomhet. Studentene fra bredt spekter av erfaring vil være utstyrt med nødvendige ferdigheter og kompetanse til å overvinne utfordringene ved å drive en bedrift. De fagfolk som ønsker å avansere i sin karriere og andre som trenger å lære å kjøre en oppstart selskapet lykkes vil være den beste kandidaten til å bli registrert.

Dette programmet vil forberede dem som ønsker å fortsette utdanningen og bli innrullert i studieprogrammene.... [-]

USA Irvine
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk