Read the Official Description

Oversikt

Eksisterende ledere og eldre ansatte oppfordres til å ta dette avanserte diplom hvis de ønsker å utforske og utvide sine ferdigheter i strategisk lederskap. Dette spesialiserte kurset vil levere praktiske og moderne ledelseskonsepter som du kan søke på din egen arbeidsplass. Lead bedriften din til suksess og være en fremragende leder som ansatte vil følge. Det Avanserte Diplom Of Leadership

Kursstruktur

Dette avanserte diplomkurset er en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon og er ettertraktet av tusenvis av organisasjoner over hele landet. Vi vet at MCI Solutions for et faktum fordi vår bedriftsopplæringsavdeling har jobbet med noen av Australias største selskaper i over 10 år.

Kursdatoer og priser

Din online kurs med MCI INSTITUTE kan starte når du er klar. Når du har registrert deg og du har valgt en betalingsplan, kan kurset ditt starte umiddelbart.

Enkelt Diplom kurs kjøres for 12 måneder full tid varighet. Dobbel Diploma og Avanserte Diplomer kan variere fra 12 til 18 måneders varighet.

Du kan betale forhånd eller som du går på en ukentlig eller månedlig betalingsplan.

Kursgebyrrabatter gjelder hvis du betaler på forhånd eller på en akselerert 6 måneders betalingsplan for enkelt- og doble eksamensbevis.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Hvorfor er MCI INSTITUTE forretningskurs spesialister?

A: MCI har vært betrodd av Australias topp 100 ASX-selskaper i over 10 år. Vår bedriftens side av virksomheten gir en ny og nyskapende tilnærming til ledelse og ledelsestrening. Vi kilde ledende pedagogiske teknikker fra hele verden for å oppnå forbløffende resultater. MCI er treningsfirmaet som brakte LEGO Serious Play til Australia, betydelig forbedring av innovasjon og samarbeid innen bedrifter.

Spørsmål: Hva er en nasjonalt anerkjent, registrert treningsorganisasjon?

A: Det betyr at vi er en nasjonal registrert opplæringsorganisasjon som kan levere kvalifikasjoner til alle stater og territorier i Australia.

Alle diplomer oppnådd gjennom MCI er nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner akkreditert av den australske regjeringens utdannings- og opplæringsdepartement.

Vi er en av de få utdannelsesleverandørene med en ISO 9001 kvalitetssikringssertifisering, og vi er på NSW-treningsmarkedet.

Spørsmål: Hva er forskjellig fra MCI INSTITUTE ?

A: MCI har mottatt 24 priser i løpet av de siste 9 årene - spesielt vår plassering på 2012, 2014 og # 7 i 2015 på BRWs mest innovative selskaper i Australia List, og vinner av 2012 AHRI HR Service Provider of the Year award som den beste tjenesteleverandøren.

Våre læringsmetoder er unike og morsomme! WAMco er MCI INSTITUTE simulerte virksomhet, som gir moro og innovasjon til historisk basert læring, gir WAMco kontekst til din lærerfaring. Med sitt kast med fargerike tegn. WAMco lar deg utvikle dine ferdigheter, bygge din vurderingsportefølje og tillate deg å forstå ditt kurs bedre. Det fordyper deg i overbevisende virkelige situasjoner der du tar en aktiv rolle i ulike funksjoner i virksomheten.

Spørsmål: Hvor lenge er kurset?

A: Studentene har 12 måneder til å fullføre sine eksamensbeviser. Du får tilgang til alle enhetene dine for hvert semester ved starten, slik at du kan fullføre dem i et tempo som passer deg best. Du kan også registrere deg og starte det andre semesteret så snart du vil, eller ta en pause i mellom.

Spørsmål: Har jeg direkte tilgang til en mentor?

A: Du har direkte tilgang til en mentor til enhver tid i løpet av MCIs åpningstider, mandag til torsdag 8:30 til 6:30 og fredag ​​10 til 5 pm (AEST).

Spørsmål: Hvordan setter jeg eksamenene mine / må jeg sitte eksamener i et klasserom?

A: MCI diplom kurs har ikke eksamener! Studentene må sende inn vurderinger som en del av nettkurset, disse kan sendes når som helst før kursets slutt.

Spørsmål: Hva om jeg ikke likte skolen eller studerte før?

A: Med vår fullstendige sirkel av støtte og vår unike, nedsenkende læringsmetodikk blir kvalifisering med MCI INSTITUTE forskjellig fra det du tidligere har opplevd. Du må fortsatt være fullt engasjert og ha motivasjon til å fullføre kurset ditt. Du vil være online, men med MCI INSTITUTE , aldri alene.

Spørsmål: Hva om jeg forlater landet i noen måneder?

A: Kurset er fullt online, så det er mulig å fullføre arbeidet ditt fra utlandet. Det er en god ide å la din mentor vite at du skal reise under studietiden. Din mentor kan hjelpe deg med å holde deg på sporet, da du må fullføre kurset innenfor den angitte tidsrammen. I mellom semestre kan du ta en studiepause.

Spørsmål: Hvilken datamaskin trenger jeg?

A: Enhver type datamaskin eller iPad og en internettforbindelse er alt du trenger for å komme i gang. Det ville være ideelt hvis du har Microsoft Office-pakken. Studentpakker kan kjøpes.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by MCI Institute »

Last updated July 26, 2018
Startdato
Open Enrollment
Duration
18 måneder
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato