Read the Official Description

Mål

Den avanserte Diploma i Shipping Management er akkreditert av International Association of Marine og Shipping Professionals og er utviklet for å utvikle fagfolk utstyrt med ferdigheter, kunnskaper og kompetanse som kreves for en vellykket karriere i den krevende og svært konkurransedyktige verden av Shipping.

Opplæringsprogrammet gir deltakerne en grundig kunnskap om de kommersielle aspektene av frakt- og handelslov som påvirker handelsskipingen, samt andre lovkrav som regulerer maritim sektor. Programmet balanserer akademisk rigor med praktisk erfaring for å kunne imøtekomme morgendagens skipsforvalters behov på de mest effektive måtene.

Deltakere vil få solid grunnlag for skipsforvaltning, maritim økonomi, skipsteknologi, befraktning, maritim rett, forsikring, risiko og strategisk ledelse, som er spesielt relevante for selskaper i denne sektoren.

Hva kurset tilbyr

 • En sjanse til å utvikle handels- og fraktledelsesferdigheter på seniornivå og øke sektorsspesifikke kunnskaper for å støtte karriereutvikling og operativ effektivitet.
 • Å forberede fraktpersonell til å ta på seg økt ansvar i sine selskaper og forbedre sin faglige status.
 • Gir spesialistkunnskap om bransjen fra forfattere som for tiden driver egen Shipping Business.

Fordeler ved å studere Shipping Management Diploma

 • Fordelene ved å studere med instituttet er at du blir et fullstendig medlem av den internasjonale sammenslutningen av marine- og fraktfagfolk, mens du trener, og du kan derfor delta i alle foreningsaktiviteter, inkludert ansikt til ansiktskurs. seminarer og konferanser.
 • Bruk våre koblinger med ledende selskaper innen shippingindustrien og få tilgang til arbeidsopplæringsplasseringsmuligheter.
 • For å kvalifisere deltakerne som Accredited Shipping Professional, Ship and Operation Managers.
 • Hvert fag som er fullført, vil se levering av fullført sertifikat.

Fleksibel studium

Vår fleksible studie betyr at du kan variere studietiden hvis livet kommer i vei for læring. Det er foretrukket at du fullfører Advanced Diploma på 12 måneder, men vi kan tilby ytterligere 3 måneders forlengelse hvis nødvendig. Hver modul skal ta mellom 10-30 timer å fullføre med ytterligere tid som kreves for å fullføre studentoppgavene. Verdien av studien handler ikke bare om kvalifikasjonen du mottar på slutten. Det er slik det kan forandre livet ditt som helhet.

Brukerstøtte

Du vil få full støtte gjennom hele studiet, med modulveiledere for å veilede, gi råd og gi omfattende tilbakemelding på kursene dine. Støtte tilbys også av andre instituttets ansatte og medstudenter på opplæringsprogrammer. eller som en del av det globale samfunnet av studenter som kan nås gjennom online studentfora og sosiale medier.

Du er aldri alene

Selv om du jobber i ditt eget miljø. du vil aldri være alene. Du får muligheten til å møte medstudenter i opplæringsprogrammer og onlinefora. Det er økende nettverksmuligheter under seminarene og sosialiseringen av arrangementer organisert av instituttet, og du blir jevnlig invitert til å delta på slike arrangementer.

Arbeid på heltid og studere deltid

De fleste fraktopplæringsdiplomstudenter jobber heltid og studerer deltid. Denne fleksible ruten til å tjene en kvalifisering gjør at du kan gjøre så mye studier som mulig, sammen med jobben din. Å bygge opp din erfaring og kvalifikasjoner samtidig viser også arbeidsgiverne hvor engasjert du er.

Arbeidsbasert kvalifisering

Det er muligens det første kurset eller kvalifikasjonen du har gjort i lastoppmåling, og det er en god måte å få akkreditering på i det du allerede gjør.

Hvem skal delta

 • Nyutdannede på utkikk etter en karriere innen shippingindustrien;
 • Shipping fagfolk som ønsker å berike sin kunnskap og forbedre sin profesjonelle status;
 • Nautical Officers;
 • Offiserer på handelsflåten som serverer både til sjøs
 • Unge fagfolk med vilje til å komme inn i shippingindustrien;
 • Etc.

Hva vil du få?

Fordelene ved å studere med instituttet er at du blir et fullstendig medlem av den internasjonale sammenslutningen av marine- og fraktfagfolk, mens du trener, og du kan derfor delta i alle foreningsaktiviteter, blant annet ansikt til ansiktskurs, seminarer og konferanser.

Bruk våre koblinger med ledende selskaper innen shippingindustrien og få tilgang til arbeidsopplæringsplasseringsmuligheter.

Kvalifiser deltakerne som akkrediterte Shipping Professional, Ship and Operation Managers.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Lloyd's Maritime Institute »

Last updated September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
12 måneder
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato