Read the Official Description

Objektiv

Med sitt diplom vil du utvikle og utdype dine kunnskaper om marinoppmåling. Studentene engasjerer seg med spekter av spennende og utfordrende emner som å kartlegge skrog-, sikkerhets- og operasjonelle undersøkelser og hendelses- og ulykkesundersøkelser. Kurset dekker også viktige emner som å skrive undersøkelsesrapporten, juridiske aspekter og forsikring. Du vil lære ferdighetene som kreves for å gjennomføre en undersøkelse effektivt og effektivt. Du vil også skarpere dine IT-, skrive- og selvstendige ferdigheter og utvikle evnen til å assimilere og evaluere relevant informasjon i å bygge et argument. Dette er ferdigheter i stor grad etterspurt i verden utover studiet - enten du jobber eller endrer karriere.

Hva kurset tilbyr

 • En sjanse til å styrke og forbedre dine karrieremuligheter i oppdagelsesbransjen og bli en Akkrediterte Marine Surveyor
 • Surveying fagfolk som bestått Diploma kurset har mulighet til å få et sertifikat av kompetanse i Marine Surveying
 • Gir fagkunnskapskunnskap om industrien fra forfattere som for tiden driver egen oppdagingsvirksomhet

Fordeler ved å studere marine oppmåling eksamensbevis

 • Fordelene med å studere med instituttet er at du blir et fullstendig medlem av den internasjonale sammenslutningen av marinekonsulenter og landmålere mens du trener, og du kan derfor delta i alle foreningsaktiviteter, inkludert ansikt til ansiktskurs. seminarer og konferanser.
 • Etter gjennomføring av praktisk trening får du sertifisering fra en anerkjent organisasjon i henhold til IMO-resolusjon A.789 (19), som kvalifiserer deltakerne til å oppfylle kravene til inspektørene og revisorene til klassifikasjonsselskapene.
 • For å kvalifisere deltakerne som akkrediterte lastundersøkere, superintendenter, kvalitetsledere, blyrevisorer, skipsinspektører.
 • Hvert fag fullført, vil se leveransen av fullføringsattest.

Fleksibel studium

Vår fleksible studie betyr at du kan variere studietiden hvis livet kommer i vei for læring. Det er foretrukket at du fullfører Advanced Diploma på 12 måneder, men vi kan tilby ytterligere 3 måneders forlengelse hvis nødvendig. Hver modul skal ta mellom 10-30 timer å fullføre med ytterligere tid som kreves for å fullføre studentoppgavene. Verdien av studien handler ikke bare om kvalifikasjonen du mottar på slutten. Det er slik det kan forandre livet ditt som helhet.

Brukerstøtte

Du vil få full støtte gjennom hele studiet, med modulveiledere for å veilede, gi råd og gi omfattende tilbakemelding på kursene dine. Støtte tilbys også av andre instituttets ansatte og medstudenter på opplæringsprogrammer. eller som en del av det globale samfunnet av studenter som kan nås gjennom online studentfora og sosiale medier.

Du er aldri alene

Selv om du jobber i ditt eget miljø. du vil aldri være alene. Du får muligheten til å møte medstudenter i opplæringsprogrammer og onlinefora. Det er økende nettverksmuligheter under seminarene og sosialiseringen av arrangementer organisert av instituttet, og du blir jevnlig invitert til å delta på slike arrangementer.

Arbeid på heltid og studere deltid

De fleste fraktopplæringsdiplomstudenter jobber heltid og studerer deltid. Denne fleksible ruten til å tjene en kvalifisering gjør at du kan gjøre så mye studier som mulig, sammen med jobben din. Å bygge opp din erfaring og kvalifikasjoner samtidig viser også arbeidsgiverne hvor engasjert du er.

Arbeidsbasert kvalifisering

Det er muligens det første kurset eller kvalifikasjonen du har gjort i lastoppmåling, og det er en god måte å få akkreditering på i det du allerede gjør.

Hvem skal delta

 • Øvelse av lastagenter;
 • Speditører;
 • Cargo Claims offiserer;
 • Shipping offiserer;
 • Shipping Industry forretter;
 • Cargo konsolidatorer;
 • Andre fagfolk ...

Hva vil du få?

På slutten av kurset vil deltakerne få et klassifikasjonsbevis og lovlig basert på IMO-resolusjon 789 (19), som er akseptert av de maritime myndighetene, et flaggskip inspeksjonsavansert diplom og et gratis medlemskap med International Association of Marine

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Lloyd's Maritime Institute »

Last updated September 12, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
12 måneder
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato