Les den offisielle beskrivelsen

The Advanced Brewing Theory Program (ABT) gir studentene en fullstendig forståelse av de tekniske problemene i profesjonell brygging, enten håndverk eller industri. Med innhold utformet rundt pensum fra Institutt for brygging og destillasjon (IBD), Storbritannia, tar kursmaterialene våre kritiske temaer i bryggeteknologi, og gir studentene den kunnskapen de trenger for å forbedre sine produkter, prosesser og fortjeneste.

Programbeskrivelse

Advanced Brewing Theory (ABT) Programmet består av tre moduler. Studentene kan ta noen av disse modulene som en egen enhet, og velger å fullføre programmet på et senere tidspunkt.

Gjennom hele intensivprogrammet blir elevene ledet av undervisningspersonalet til World Brewing Academy, og drar på talenter fra noen av de mest kunnskapsrike forskerne, teknologene og bryggerne i verden. Studentprogresjonen overvåkes aktivt gjennom hele programmet, og studentene kan få tilgang til instruktører via e-post og chat-økter gjennom hele modulens varighet.

Moduler som inngår i dette programmet

  • 1WT5: Råvarer og urproduksjon (Online)
  • 2WT6: Ølproduksjon og kvalitetskontroll (online)
  • 3WT7: Emballasje- og prosessteknologi (Online)

Opptakskrav

Alle studenter som søker et avansert program, modul eller kurs må ha lovlig alder for alkohol.

Dette avanserte programmet eller modulen krever at studentene har spesifikke kunnskaper om bryggeteori og / eller relaterte fag for å lykkes i vurderingsprosessen ved å enten ha fullført ett av følgende med unntak av modulene 5 og 7 (se unntaksinformasjon under).

(a) Vellykket gjennomføring av kortfattet kurs i bryggeteknologi (campus eller online), eller
(b) Vellykket bestått online vurdering

Unntak: For å kvalifisere for modul 5, må man ha fullført alle modulene 1-3. For å kvalifisere seg for modul 7, må man ha bestått moduler 1-6

Sertifikat

Etter gjennomføring av dette programmet vil studentene bli tildelt Advanced Brewing Theory- sertifikatet.

Datamaskin / Systemkrav

Ingen spesiell programvare kreves for å kjøre kursinnholdet ditt som det kjører under vanlige nettlesere (Internet Explorer, Firefox, Safari). Våre kurs kjører på PC og Mac-formater. Hvis du bruker en datamaskin utstedt av firmaet ditt, må du kanskje ha sikkerhetsinnstillinger justert for å gi tilgang til kursmaterialet.

Tabletter og telefoner som iPad, iPhone og tilsvarende enheter støttes for øyeblikket ikke på grunn av deres inkompatibilitet med Adobe Flash-pluginet som kreves for å få tilgang til / samhandle med hovedkomponenter av kursene.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Siebel Institute of Technology »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
9 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato