Les den offisielle beskrivelsen

Paralegal Institute tilbyr en mulighet for deg å legge til en konkurransefortrinn for din utøvelse av en stilling i Paralegal feltet ved å tilby en Associate Degree i Paralegal Studies program. Vi tilbyr også Paralegal fortsettende utdanningsprogrammer som kan hjelpe deg med å opprettholde denne konkurransefortrinnen når du forfølger avanserte karrieremuligheter.

Paralegal Institute tilbyr en ekstra mulighet for å legge til en konkurransefortrinn for jakten på den beste tilgjengelige posisjonen i Paralegal-feltet ved å tilby paralegal-programmer som Associate Degree in Paralegal Studies.

Studentene må fullføre de samme kursene som er omtalt i Paralegal Diploma-programmet, samt de fem spesialitetskursene på 15 studiepoeng. For å fullføre kravene til ADPS skal studentene ta 5 generelle utdanningskurs (eller overføre studiepoeng som viser ferdigstillelse og kompetanse i disse kursene med en C eller bedre). ADPS består av 60 semester timer og 2700 klokketimer, som inkluderer de generelle utdanningskursene på 15 semester timer.

Varighet


Vi tilbyr åpen innmelding i våre paralegalprogrammer, slik at du kan registrere deg når som helst. Fullføring av Associate Degree i Paralegal Studies programmet er bare avhengig av studietid du selv bestemmer. Vi anbefaler at du opprettholder en konsekvent innlevering av leksjoner. Paralegal Institute gir deg opptil 2 år for å fullføre Associate Degree i Paralegal Studies programmet./>

Når du som student har fullført de første 10 kursene som er skissert nedenfor, vil du være kvalifisert til å sitte for NSA-sertifiseringstesten.

Kursplan


Hvilke kurs er i Associate Degree i Paralegal Studies programmet?/>

Følgende kurs er inkludert i Associate Degree i Paralegal Studies programmet. Kursene slippes en om gangen for å maksimere læring. Associate Degree i Paralegal Studies programmet har totalt 60 kreditt timer. Hvert kurs skal være ferdig i 8 uker.

Associate Degree i Paralegal Studies Core Kurs

Kurs-ID


Associate Degree i spesialundervisningskurs/>

Kurs-ID


Associate Degree i Paralegal General Education Courses/>

Kurs-ID


Undervisning/>


Den totale prisen for The Paralegal Institute Associate Degree i Paralegal Studies programmet er $ 10,950./>

Totalt undervisning


Betalingsplaner/>

  • Full betalingsplan: Betal i sin helhet for en total programpris på $ 10.450. Spar $ 500!
  • Privat studielån: Finansier din utdanning med lave nedbetalinger og tilpassede vilkår!

Alle faglige og økonomiske forpliktelser til skolen må gjøres før utgivelsen av siste transkripsjoner og diplom.


Økonomisk hjelp/>

Programmene på The Paralegal Institute @ Brighton College er godkjent for Veterans fordeler. Paralegal Institute @ Brighton College arbeider også med mange arbeidsgiveravlønnsprogrammer samt ulike arbeidsstyrkeutvikling og yrkesrettet rehabiliteringsprogrammer. For å finne ut om du kvalifiserer for disse programmene, ring vårt kontor på 1.800.354.1254 for mer informasjon.

Proctored eksamener


Alle stipendiatstudenter er pålagt å ta to prosjekterte eksamener gjennom en online proctoring service, ProctorU, som kreves i spesifikke kurs. Produserte eksamener er åpen bok og kun kursmateriale, kursressurser og personlige notater kan brukes. Studentene må ikke bruke Google eller andre nettbaserte søkealternativer for å finne svar under utførte eksamener. Et webkamera er nødvendig for å fullføre proctored tester. Overføringskreditter vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle, og alternative kurs vil bli etablert ved innmelding som berettiget. For studenter som ikke har tilgang til et webkamera, kan de sjekke med lokalbiblioteket, fellessentrene og rekreasjonssentrene for tilgjengelighet. Aktiv tjeneste og distribuerte servicemedlemmer kan be om at de skal bli ledet gjennom en militæropplærer eller testkontrollansvarlig. Hvis det er nødvendig, kan det bli utført en undersøkelse i person med en ikke-tilknyttet person som en administrator, bibliotekar, rådgiver eller personalpersonell. Personlige eksamener krever godkjenning fra Student Services Manager før eksamen./>

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Brighton College »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
10,950 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Brighton College Online Career Training