$close

Filtre

Se resultater

På nett Associate Degrees i Studiet av mat og drikke 2022/2023

En online knytte grad er et studium som blir gjort helt online. Noen universiteter, men kan likevel kreve at elevene delta på noen i person klasser. Når du arbeider på nettet, kan studentene være i stand til å ta klasser i sitt eget tempo. Likevel tar en knytte grad vanligvis to år å fullføre. Hva er en online knytte grad i mat og drikke studier? En online knytte grad i mat og drikke stu… Les mer

En online knytte grad er et studium som blir gjort helt online. Noen universiteter, men kan likevel kreve at elevene delta på noen i person klasser. Når du arbeider på nettet, kan studentene være i stand til å ta klasser i sitt eget tempo. Likevel tar en knytte grad vanligvis to år å fullføre.

Hva er en online knytte grad i mat og drikke studier? En online knytte grad i mat og drikke studier kan se på mat og drikke fra sin opprinnelse til bruk. Denne stien kan inkludere en titt på lagring, transport og bevaring. Kursene tatt under dette programmet kan variere fra institusjon, men kan inkludere mat og drikke produksjon, matvitenskap, næringsmiddelhygiene, mat og drikke, transport teknikker og industriell baking. Noen av disse programmene kan fokusere på kulinariske kunster, baking eller catering.

Dette knytte grad kan ruste elevene med kunnskap om ulike kulinariske metoder, teknikker og mattrygghet. Med denne kunnskapen, kan du være en mer konkurransedyktig søkeren. Noen arbeidsgivere kan også gi deg en høyere begynnerlønn på grunn av graden.

Kostnaden for å fullføre en online knytte grad i mat og drikke studier kan variere sterkt fra skole til skole, og selv student til student. Universitetet du delta spiller en rolle i undervisningen, men så gjør ditt kurs belastning og hvor lenge du tar å fullføre studiet. For mer informasjon, ta kontakt med skolen du ønsker å delta.

Når du har fullført denne Associate Degree, hva slags jobber kan du få? Mange studenter bruker online knytte grad i mat og drikke studier som en introduksjon til videre utdanning. Men du kan være i stand til å bli en restaurantsjef, bartender eller drikke salgsdirektør. Den nøyaktige jobben du kan få vil avhenge av din tidligere erfaring.

Er du klar til å starte din vei til en ny karriere? Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Lorain County Community College
Elyria, USA

Ifølge US Travel Association er reiser den syvende største bransjen når det gjelder sysselsetting. Jobbveksten er spådd å fortsette med en av hver ni nye arbeidsplasser som er ... +

Ifølge US Travel Association er reiser den syvende største bransjen når det gjelder sysselsetting. Jobbveksten er spådd å fortsette med en av hver ni nye arbeidsplasser som er skapt i denne næringen. For å dekke behovet for trente fagpersoner til å jobbe i dette spennende og fartsfylte feltet, tilbyr LCCC en toårig medarbeider av anvendt forretningsgrad innen gjestfrihet og reiselivsledelse. En konsentrasjon innen gjestfrihet, reise eller kulinarisk kunst gir studentene muligheten til å velge et studieprogram i deres interesseområde. Dynamisk kursarbeid kombinert med praksis eller arbeidsbasert læring vil gi studenten de ferdighetene som er nødvendige for å komme inn i en rekke sektorer i denne bransjen. studenter -
Høgskolegrad Associate Degrees
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus