ONLINESTUDIES.NO

Topp universiteter På nett Associate Degrees i Ledelse 2019

Mange studenter tjene knytte grader i løpet av sine første årene av høyere utdanning. Siden de krever vanligvis ca to års studier, kan disse grader fungere enten som jobben kvalifikasjoner eller som forløpere til mer avanserte grader.

I et management program, kan studentene lære viktige virksomheten ferdigheter, som kommunikasjon, selvrefleksjon, planlegging og teambygging. Mange programmer også fokus på etikk og kulturelle forskjeller på arbeidsplassen. Disse temaene ofte hjelpe studentene forberede for en entry-level posisjon i ledelse etter sine studier.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

På nett Associate grad i Ledelse

2 Resultater i Ledelse, Fjernundervisning Filter

Assistere i anvendt vitenskap grad i supply chain management

Washtenaw Community College
Nettstudier Heltid studier 4 semestre September 2019 USA Ann Arbor

Dette er et online program. Studentene kan fullføre dette programmet fra hjemlandet. Studentene lærer å justere forsyningskjedestrategier med bedriftsmål for å koordinere leverandører, produsenter, distributører og forhandlere, slik at produkter og tjenester er tilgjengelige for den endelige forbrukeren på en rettidig og kostnadseffektiv måte, samtidig som kundenes krav oppfylles. Som en del av programmet vil studentene være klare til å ta testene som trengs for å motta CLA (Certified Logistics Associate) og CLT (Certified Logistics Technician) industrisertifisering.

Knytte bachelor i internasjonal ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 2 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

Den sveitsiske Diploma (år 1) eller Associate av Bachelor of International ledelse diplom betyr det første nivået av prestasjon i noen akademisk disiplin.