Filter
Associate Degrees
Europa Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Associate Degrees i Ledelse 2019 i Europa

Knytte grader kan hjelpe elevene fremme sin utdanning og lære mer om enkelte fag. Denne typen program kan bidra til å forbedre legitimasjon og styrke forståelse av viktige begreper. Mange ulike programmer og studieretninger er tilgjengelig for interesserte studenter.

Når innrullert i et management program, kan studentene gis mulighet til å få en grunnleggende forståelse av ledelse konsepter og teknikker, som kan være svært givende som det kan forberede dem for en karriere i en rekke virksomheter.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Associate grad På nett i Ledelse i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Ledelse, Europa, Fjernundervisning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Den sveitsiske Diploma (år 1) eller Associate av Bachelor of International ledelse diplom betyr det første nivået av prestasjon i noen akademisk disiplin. ... [+]

Human Resources i Business Forstå forbrukeratferd Principles of Business Operations Avanserte Forretnings Matematikk

Diplom:

[-]
Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk