Filter
Associate Degrees
Sveits Pacing: Alle

Se På nett Associate Degrees i Internasjonal forvaltning i Sveits 2019

Knytte grader kan hjelpe elevene fremme sin utdanning og lære mer om enkelte fag. Denne typen program kan bidra til å forbedre legitimasjon og styrke forståelse av viktige begreper. Mange ulike programmer og studieretninger er tilgjengelig for interesserte studenter.

Enkeltpersoner som ønsker å fremme sine karrierer eller akademisk utdanning kan vurdere å fullføre et kurs i internasjonal ledelse. Med sin tverrfaglige aspekter dette kurset kan dra studenter av ulike disipliner og kan hjelpe enkeltpersoner få en godt avrundet perspektiv på ledelse feltet og dets applikasjoner.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

På nett Associate grad i Internasjonal forvaltning i Sveits

Les mer Minimér

1 Resultater i Internasjonal forvaltning, Sveits, Fjernundervisning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Den sveitsiske Diploma (år 1) eller Associate av Bachelor of International ledelse diplom betyr det første nivået av prestasjon i noen akademisk disiplin. ... [+]

Human Resources i Business Forstå forbrukeratferd Principles of Business Operations Avanserte Forretnings Matematikk

Diplom:

[-]
Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk