Filter
Associate Degrees
Pacing: Alle

Topp På nett Associate Degrees i Internasjonal forvaltning 2019

Knytte grader kan hjelpe elevene fremme sin utdanning og lære mer om enkelte fag. Denne typen program kan bidra til å forbedre legitimasjon og styrke forståelse av viktige begreper. Mange ulike programmer og studieretninger er tilgjengelig for interesserte studenter.

Personer med et pedagogisk eller faglig bakgrunn i et beslektet felt kan vurdere et kurs i internasjonal ledelse. Dette kurset gir en grundig studie av ledelsesprinsipper i forhold til deres globale programmer. Tatt i betraktning det store omfanget av ledelse, kan denne informasjonen bli brukt i en rekke disipliner.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

På nett Associate grad i Internasjonal forvaltning

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Internasjonal forvaltning, Fjernundervisning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Den sveitsiske Diploma (år 1) eller Associate av Bachelor of International ledelse diplom betyr det første nivået av prestasjon i noen akademisk disiplin. ... [+]

Human Resources i Business Forstå forbrukeratferd Principles of Business Operations Avanserte Forretnings Matematikk

Diplom:

[-]
Sveits Zürich
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk