Filter
Associate Degrees
Pacing: Alle

Topp På nett Associate Degrees i Informatikk 2019

Etter ungdomsskolen velger mange mennesker å fremme sine ferdigheter ved å tjene en online tilknyttet grad. Denne typen program gir mange deltakere muligheten til å legge til sin legitimasjon for fremtidig sysselsetting, samt legge grunnlaget for videreutdanning. Studentene tar vanligvis online klasser i både generell utdanning og bestemte områder av interesse.

Hva er en online tilknyttet grad i datavitenskap? Denne grad gir vanligvis studentene en detaljert introduksjon til en rekke fag relatert til datavitenskap. Avhengig av fokusområdet, kan en online læreplan omfatte kalkulator, informasjonsteknologi, programmering og nettverk. Studentene får vanligvis en grunnleggende forståelse av hvordan man designer og håndterer databaser, identifiserer problemer innen sikkerhet og feilsøking, og bruker teknikker for å løse problemer.

Mange studenter finner at å ha en tilknyttet grad fører til et større antall jobber med bedre lønn.Studenter som studerer informatikk på nettet, utvikler ofte ferdigheter i prosjektledelse, kommunikasjon og tidsledelse også.

Kostnaden for å oppnå denne graden avhenger av varigheten av programmet samt skolen fra hvor en student får det. For en mer nøyaktig ide om prising, kontakt skolene av interesse for å spørre om påmelding og studieavgift.

Personer som tjener en online-assisterende grad i datavitenskap, kan finne arbeid i en rekke sektorer. Noen finner jobber på oppdragsnivå i kundesupport eller IT-avdelinger, mens andre starter karrierer som dataprogrammerere, nettverksadministratorer eller databasetekniker. Stillinger som systemanalytikere eller webutviklere er ofte tilgjengelige også. I et slikt ekspansivt felt kan jobber knyttet til datavitenskap finnes over hele verden.

Hvis du er interessert i datamaskiner og ønsker å forfølge en karriere i dette området, kan en online tilknyttet grad i datavitenskap være riktig for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Informatikk

University of Management and Technology

ASCS tilbyr kurs for studenter som er videregående kandidater eller har bestått GED-testen (General Educational Development), og som kanskje har fullført noen kurs enten ... [+]

Handle om

ASCS tilbyr kurs for studenter som er videregående kandidater eller har bestått GED-testen (General Educational Development), og som kanskje har fullført noen kurs enten ved et passende akkreditert høyskole eller i væpnede styrker.

ASCS-programmet krever en vellykket gjennomføring av 60-semesters kreditt timer på undervisning på lavere nivå (freshman og sophomore år), inkludert minst 15 semester kreditt timer med generelle utdanningskurs.

Kjerneundersøkelsene inkluderer både praktiske og teoretiske kurs. Generelle utdanningskurs er inkludert som er utformet for å utvide studentens pedagogiske grunnlag. De inkluderer kurs på områder som kommunikasjon, engelsk, regjering, historie, psykologi, sosiologi, matematikk og statistikk.... [-]

USA Arlington
September 2019
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk