Filter
Associate Degrees
Pacing: Alle

Topp På nett Associate Degrees i IT 2019

En Associate Degree er en to-årig pedagogisk program som kan hjelpe elevene videre sin karriere og faglige mål i løpet av kort tid. Mange skoler tilbyr en online knytte grad, noe som tillater elevene å tjene sine grad på en fleksibel og praktisk måte.

Hva er en online knytte grad i IT? Et tilknyttet programmet i dette feltet instruerer elevene i grunnleggende kunnskaper i IT ved hjelp av internett, virtuelle dataprogrammer og andre teknologiske verktøy for å formidle informasjon og skape og levere oppgaver. Studentene lærer ofte om utvikling av programvare, pc data management, webdesign, og sikkerhetsverktøy for å være forberedt på å løse problemer og forbedre eksisterende datasystemer for virksomheter av alle størrelser over hele verden.

Studenter som forfølge en knytte grad programmet har en tendens til å forbedre sin kunnskapsbase og generell skillset, noe som gjør dem attraktive ansatte.Nyutdannede har en tendens til å dra med en evne til å forhandle høyere lønn og bedre arbeidsvilkår.

Online grad programmene har en tendens til å variere i pris for hver elev, og det kan være mange ulike faktorer som påvirker den endelige kostnaden for programmet. Generelt bør studenter som er interessert i et bestemt program ta kontakt med skolen for å motta oppdatert undervisning informasjon.

Studenter som tjener en online knytte grad i IT har vanligvis mange yrkesvalg tilgjengelig for dem i ulike bransjer, inkludert utdanning, regjeringen, produksjon, konstruksjon, og offentlig forvaltning. Med sine forbedrede tekniske ferdigheter og datakunnskap, kan studentene være kvalifisert for stillinger som teknisk støtte spesialister, systemadministratorer, IT-spesialister, datanettverk administratorer og nettverkssikkerhet ingeniører. Studentene kan også velge å fortsette sin utdanning og forfølge en fire-årig IT-program.

Online grad programmene er ofte tilgjengelig internasjonalt, slik at studenter kan tjene sine kollegaer grad uansett hvor de bor. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du kan tjene din online knytte grad i IT, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i IT

University of Management and Technology

ASIT legger stor vekt på generell utdanningskurs som gir grunnlag for opptak til BSIT-programmet. Generelle utdanningskurs er utformet for å utvide studentens pedagogiske ... [+]

Handle om

ASIT krever vellykket gjennomføring av 60 studiepoeng av undervisning på lavere nivå (freshman og sophomore år).

ASIT legger stor vekt på generell utdanningskurs som gir grunnlag for opptak til BSIT-programmet. Generelle utdanningskurs er utformet for å utvide studentens pedagogiske grunnlag. De inkluderer kurs på områder som kommunikasjon, engelsk, regjering, historie, psykologi, sosiologi, matematikk og statistikk.

En student må fullføre minst 15 studiepoeng i generell utdanning for å få en ASIT-grad. En student må også fullføre 18 studiepoeng i informasjonsteknologi kjernekurs. Resterende studiepoeng består av valgfrie kurs.

ASIT-programmål

Etter vellykket gjennomføring av studiet vil studentene kunne:... [-]

USA Arlington
September 2019
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk