$close

Filtre

Se resultater

På nett Associate Degrees i Databehandling 2021/2022

En online assosiert grad er ofte det første skrittet mange mennesker tar når de utvikler seg i sin akademiske karriere etter videregående skole. Den elektroniske naturen til denne graden kan tilby planlegging fleksibiliteten mange studenter trenger, og det tar normalt et par år å fullføre. Klasser omfatter vanligvis generelle studier, men kan også gi opplæring innenfor et valgt felt. Hva… Les mer

En online assosiert grad er ofte det første skrittet mange mennesker tar når de utvikler seg i sin akademiske karriere etter videregående skole. Den elektroniske naturen til denne graden kan tilby planlegging fleksibiliteten mange studenter trenger, og det tar normalt et par år å fullføre. Klasser omfatter vanligvis generelle studier, men kan også gi opplæring innenfor et valgt felt.

Hva er en online tilknyttet grad i databehandling? Vanligvis presenterer et program av denne typen studenter med opplæring i grunnleggende grunnleggende som programmering, informasjonsteknologi, dataspråk og noen matematiske fag. Studentene kan lære om prinsippene for å designe, vedlikeholde og feilsøke datasystemer, og hvilken bedre måte å lære om databehandling enn gjennom en datamaskin?

Å tjene en online-tilknyttet grad i databehandling gir ikke bare deltakerne ekstra faglige kvalifikasjoner, men hjelper også dem med å utvikle ferdigheter i organisering og disiplin for å øke sjansene for å utmerke seg i et raskt og konkurransedyktig arbeidsmiljø. Disse ferdighetene kan åpne mange muligheter ved oppgradering.

Kostnaden og lengden på programmet vil avhenge av hvilken skole en student bestemmer seg for å delta, og om han eller hun registrerer seg på deltid eller heltidsplan. For bedre å forstå hva man kan forvente å betale for denne graden, forsker skolene grundig og kontakter sine innmeldingsavdelinger.

Fordi databehandling spiller en viktig rolle i en rekke virksomheter, er det mange potensielle opplæringsstillinger for noen med en tilknyttet grad i dette fagområdet.Mulige yrker inkluderer datasupport spesialister, programvareutviklere eller nettverksadministratorer. Noen bruker denne graden til å bli systemer og dataanalytikere, utviklings- og driftseksperter eller applikasjonsprogrammerere. Etableringer av alle slag krever spesialister på dette feltet, slik at kandidater kan finne jobbmuligheter i en rekke bransjer.

Hvis du elsker datamaskiner, bør du vurdere å fremme utdanningen din innenfor dette feltet. For å lære mer om beregningsgrader, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of the People
Pasadena, USA

En tilknyttet grad er en amerikansk universitetsgrad som består av omtrent 20 emner i et valgt studieretning, som vanligvis fullføres på to år. Associate of Science in Compute ... +

En tilknyttet grad er en amerikansk universitetsgrad som består av omtrent 20 emner i et valgt studieretning, som vanligvis fullføres på to år. Associate of Science in Computer Science online studieprogram er bygget på en teknisk base og gjør det mulig for studenter å utforske feltet fra en rekke perspektiver. -
Associate Degrees
Fulltid
2 år
Engelsk
Nettstudier