Assisterende s grad i tromme ytelse

Los Angeles College of Music

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Assisterende s grad i tromme ytelse

Los Angeles College of Music

I likhet med LACM campusprogrammer tilbyr LACM Online et online hybridprogram i Drum Performance:

Den Associate of Arts-programmet i Drum Performance Er en 9-kvarters deltid Professional Degree program. Tromprogrammet for LACM Online ble opprettet av verdensberømte avdelingsleder Ralph Humphrey og Joe Porcaro for å forbedre motoriske ferdigheter, teknikk og lyd, dagens moderne rytmekonsepter og utvikle et bredt spekter av repertoar på tvers av alle stilarter. Kursene er spesielt sekvensert for å maksimere læringspotensial gjennom hele programmet. I tillegg utvikler den moderne studioopptaksevner og informerer elevene om viktige musikkpraksis. Dette nettbaserte hybridprogrammet inneholder også 2 besøk for intensiv programmering på campus.

Opptakskrav

Høyskole juniorer, seniorer og kandidater kan søke på Associate Degree og Diploma programmer på LACM Online. Vennligst besøk vår Opptak nettside For en detaljert beskrivelse av søknadskrav. Kravene vil inneholde en musikalsk referanse og offisielle transkripsjoner. Internasjonale studenter må sende TOEFL score på 70 eller høyere.

Hvordan søke om opptak

Søkere som er klare til å søke om LACM, må fylle ut et opptaksprogram og laste opp audisjonsmedier gjennom Godkjent søknad. Søkere vil måtte be om deres offisielle videregående skole, GED eller høyskoleutskrifter fra deres bevilgningsinstitusjon og få dem sendt til LACM. TOEFL Scores, for internasjonale studenter, må også sendes til LACM. Alle søkere vil sende inn en søknadsavgift på 60 USD når søknaden er fullført.

Overfør Credit

LACM Online overfører ikke direkte musikkpengene fra en annen institusjon, unntatt med tilknyttede høyskoler som har etablert artikulasjonsavtaler. Studentene oppfordres til å ta kompetanseplasseringstesting. Studenter som beviser ferdighet for et kurs gjennom plasseringstesting vil motta kreditt for kurset og er i stand til å gå videre til neste nivå av instruksjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Pasadena, California
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Pasadena, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen