Les den offisielle beskrivelsen

I likhet med LACM campusprogrammer tilbyr LACM Online et online hybridprogram i musikkproduksjon og opptak:

Den Associate of Arts-programmet i musikkproduksjon og opptak Er en 9-kvarters deltid Professional Degree program. Studentene lærer den historiske og tekniske bakgrunnen de trenger for å konkurrere i musikkproduksjonsverdenen, og utvikler også de nødvendige verktøyene og teknikkene som trengs for å ta ideer til neste nivå. Kursene er spesielt sekvensert for å maksimere læringspotensial gjennom hele programmet. Dette nettbaserte hybridprogrammet inneholder også 2 besøk for intensiv programmering på campus.

Opptakskrav

Høyskole juniorer, seniorer og kandidater kan søke på Associate Degree og Diploma programmer på LACM Online. Vennligst besøk vår Opptak nettside For en detaljert beskrivelse av søknadskrav. Kravene vil inneholde en musikalsk referanse og offisielle transkripsjoner. Internasjonale studenter må sende TOEFL score på 70 eller høyere.

Hvordan søke om opptak

Søkere som er klare til å søke om LACM, må fylle ut et opptaksprogram og laste opp audisjonsmedier gjennom Godkjent søknad. Søkere vil måtte be om deres offisielle videregående skole, GED eller høyskoleutskrifter fra deres bevilgningsinstitusjon og få dem sendt til LACM. TOEFL Scores, for internasjonale studenter, må også sendes til LACM. Alle søkere vil sende inn en søknadsavgift på 60 USD når søknaden er fullført.

Overfør Credit

LACM Online overfører ikke direkte musikkpengene fra en annen institusjon, unntatt med tilknyttede høyskoler som har etablert artikulasjonsavtaler. Studentene oppfordres til å ta kompetanseplasseringstesting. Studenter som beviser ferdighet for et kurs gjennom plasseringstesting vil motta kreditt for kurset og er i stand til å gå videre til neste nivå av instruksjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Los Angeles College of Music »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato