Read the Official Description

I likhet med LACM-campusprogrammene tilbyr LACM Online et online hybridprogram i Guitar Performance:

Den Associate of Arts program i gitar ytelse Er en 9-kvarters deltid Professional Degree program. Studentene lærer grunnleggende og avanserte ytelsesferdigheter mens de oppfordrer elevene til å uttrykke sin unike stemme. Vår Guitar Performance læreplan legger vekt på en utfordrende kombinasjon av harmoni, lesing, rytme spiller, solo og akkompagnement ferdigheter, sammen med tilgang til et bredt spekter av stilistisk ordforråd. Fakultetet inneholder noen av de mest fremtredende profesjonelle arbeidende gitaristene i verden, og deres felles mål er å hjelpe studentene med å utvikle profesjonell nivåspill ferdigheter til å benytte i studio og på scenen. Kursene er spesielt sekvensert for å maksimere læringspotensial gjennom hele programmet. Dette nettbaserte hybridprogrammet inneholder også 2 besøk for intensiv programmering på campus.

Opptakskrav

Høyskole juniorer, seniorer og kandidater kan søke på Associate Degree og Diploma programmer på LACM Online. Vennligst besøk vår Opptak nettside For en detaljert beskrivelse av søknadskrav. Kravene vil inneholde en musikalsk referanse og offisielle transkripsjoner. Internasjonale studenter må sende TOEFL score på 70 eller høyere.

Hvordan søke om opptak

Søkere som er klare til å søke om LACM, må fylle ut et opptaksprogram og laste opp audisjonsmedier gjennom Godkjent søknad. Søkere vil måtte be om deres offisielle videregående skole, GED eller høyskoleutskrifter fra deres bevilgningsinstitusjon og få dem sendt til LACM. TOEFL Scores, for internasjonale studenter, må også sendes til LACM. Alle søkere vil sende inn en søknadsavgift på 60 USD når søknaden er fullført.

Overfør Credit

LACM Online overfører ikke direkte musikkpengene fra en annen institusjon, unntatt med tilknyttede høyskoler som har etablert artikulasjonsavtaler. Studentene oppfordres til å ta kompetanseplasseringstesting. Studenter som beviser ferdighet for et kurs gjennom plasseringstesting vil motta kreditt for kurset og er i stand til å gå videre til neste nivå av instruksjon.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Los Angeles College of Music »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato