Dette programmet er tilgjengelig på campus eller på nettet

Beskrivelse

Dette programmet forbereder studentene for jobber med oppgaver som er tildelt en begynnelsesrevisor, for eksempel verifisering av tillegg, kontroll av revisjoner, innlegg, kuponger, analysering av kontoer og utarbeidelse av regnskap. Mange av kursene overføres til fireårige høyskoler.

Artikulasjon

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mer enn 120 artikulasjonsavtaler med fireårige høyskoler i hele staten. Studenter som planlegger å overføre til en fireårig høyskole skal møte med en rådgiver for å sikre at Michigan Overføringsavtale krav er oppfylt.

Kontaktinformasjon

Vi ønsker velkommen dine spørsmål, forslag eller kommentarer. Vennligst send oss ​​en e-post på studrec@wccnet.edu eller ring 734-973-3543. Våre kontorstimer er kl. 12.00 til 11.00 (GTM) mandag til torsdag, kl. 12.00 til 21.00 (GMT) fredag ​​og kl. 13.00 til klokken 17.00 (GMT) på lørdag.

Inntakskrav

Studentene kan bli pålagt å demonstrere bevis på faglig ferdighet for kurs i dette programmet. Din opptaksspesialist vil gi deg råd om plasseringstester er påkrevd.

Krav

Kjerneprogram Kurser:
Business and Supply Chain Analytics
College-nivå Math
Opprette kundeopplevelsen
Introduksjon til Supply Chain Management
Lederegenskaper
Administrere operasjoner
Innkjøp og lagerstyring
Retail prinsipper og praksis
Supply Chain Field Studies
Transport og logistikk
Lager og logistikk

Valgfrie studiepoeng påkrevd: 26-27
Totalt studiepoeng påkrevd: 60

Fotnoter

* Dette programmet tilbys kun i et on-line format og kan bare forfølges av studenter som er igjen i hjemlandet. Studenter som forfølger dette programmet må møte WCCs generelle opptakskrav, men studentene trenger ikke å skaffe et F1-visum som de skal studere fra hjemlandet.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
4 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato