Applied Poultry Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Online Learning)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Programmet gir en unik forskningsorientert mulighet til å studere de ulike aspektene av anvendt fjærkreforskning og har til hensikt å utstyre dagens og fremtidige fagfolk med kompetanse, kunnskap og forståelse for å håndtere lokale og globale utfordringer i bærekraftig fjærfeproduksjon. Den er designet for å passe de fortsatt ansettelse eller med andre forpliktelser.

Deltakere kommer vanligvis fra et bredt spekter av bakgrunner, inkludert ernæringsfysiologer, oppdrettere, dyrkere og andre fjærfearbeidere, som alle ønsker å utvikle sin karriere og virksomhet.

Det tilbys deltid, fjernundervisning og er en fullt fleksibel blanding av tekniske, vitenskapelige, næringsrike og miljømessige og ledelsesmessige utviklingsmoduler, slik at du kan passe dine studier i og rundt arbeidet ditt og andre forpliktelser. Dens leveres i stor grad av fjærkre spesialister fra Skottlands Rural College (SRUC), og St Davids Fjærfe Team (veterinærer).

Online læring

Dette kurset er et online, intermittent studieprogram og har to elementer: det lærte elementet og forskningsprosjektet / avhandlingselementet.

Programmet leveres i et elektronisk miljø som gir en dynamisk og samarbeidende læringsopplevelse. Ekspertveiledere vil støtte deg gjennom alle faser av programmet, og du kan engasjere med medstudenter i støttende og konstruktive nettverksnettverk. Det fleksible læringsmiljøet betyr at du lærer på tider og steder som passer deg best, noe som gjør dette programmet egnet for høykaliber, travle fagfolk som ønsker å oppdatere og utvide sin kunnskap om fjærkreforskning.

Programmet er utviklet og levert av spesialister fra SRUC, Universitetet i Edinburgh og St Davids Fjærkre Team (veterinærer), med gjestelærere hvor det er hensiktsmessig, og vil trekke på den omfattende kompetansen til ansatte ved Universitetet i Edinburgh og ved andre institusjoner internasjonalt. En blanding av online læringsmetoder blir brukt som; diskusjonsfora og leveveiledninger for å skape en dynamisk og samarbeidende læringserfaring. Du blir en del av et nettbasert fellesskap som samler studenter og veiledere fra hele verden.

Vurdering av fremgang er oppnådd gjennom presentasjoner, essays, kritiske anmeldelser av litteratur, korte svar spørsmål, vitenskapelige plakater og gruppewiki hendelser. I tillegg til kjernelæringen i Applied Poultry Science, vil programmet tillate deg å forbedre dine mellommenneskelige, selvstyrende, IT, teamarbeid og prosjektledelse ferdigheter.

Programstruktur

MSc-programmet kan gjennomføres over tre år, eller opptil 6 år hvis det gjøres intermittent. Hvert akademisk år består av tre undervisningsblokker, som hver løper over en periode på 11 uker.

År 1

Tre kjerne 20 studiepoeng. Studenter som fullfører år 1 og avslutter programmet vil bli tildelt et PG-sertifikat (60 studiepoeng).

 • Fjærkrehus
 • Fjærkreanatomi
 • Fjærkrefoder, ernæring

År 2

Studenter som fullfører år 1 og 2 og avslutter programmet vil bli tildelt et PG Diploma (120 studiepoeng). I år 2 er 40 studiepoeng kjerne og 20 er valgfag.

Grunnleggende kurs:

 • Fjærfeadferd
 • Fjærkreembryologi
 • Fjærkreavl

Valgfrie (opsjon) kurs:

 • Forskningsmetoder
 • Fjærfe Business Management (10 studiepoeng)
 • Lederskapsferdigheter (10 studiepoeng)
 • Andre valgfag fra egnede emner (10 eller 20 studiepoeng)

År 3

Avhandlingsår (september - juni). År 3 vil bestå av den endelige avhandlingen for å oppnå tildeling av en MSc-grad i Applied Poultry Science.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) er rettet mot å arbeide fagfolk som ønsker å fremme sin kunnskap gjennom en postgraduate-nivå kurs (er), uten tid eller økonomisk engasjement for en full Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate.

Du kan ta maksimalt 50 studiepoeng verdt kurs over to år gjennom vår PPD-ordningen. Disse resulterte i en akademisk kreditt på Universitetet i Edinburgh. Alternativt, etter ett år å ta kurs, kan du velge å overføre studiepoeng og fortsette å studere mot en høyere pris på et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Selv om PPD-kurs har ulike startdatoer i løpet av et år, kan du bare starte en Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate Program i september måned. Eventuell tid brukt til å studere PPD vil bli trukket fra hvor mye tid du vil ha igjen for å fullføre et Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program.

Karrieremuligheter

Våre nyutdannede jobber i mange forskjellige fjærferelaterte organisasjoner over hele verden som forskningsinstitusjoner, utdanning, industri, regjeringsorganisasjoner, velferdsorganisasjoner og noen setter opp sine egne fjærfevirksomheter.

Ofte er studentene allerede ansatt innen landbruksvitenskap, biologisk vitenskap, veterinærmedisin, samt fagfolk fra landbruk, landsbygda, statlige tjenestemenn, internasjonale organisasjoner og forskere innen fjørfefag og ferdigstillelse av programmet har forbedret karrieremulighetene.

Inntakskrav

En britisk 2: 1 honnør grad, eller sin internasjonale tilsvarende, i landbruk, veterinærvitenskap eller biologisk vitenskap.

Vi kan også vurdere søknaden din hvis du har relevant arbeidserfaring i fjærfeindustrien i 3 eller flere år. Ta kontakt med programteamet for å sjekke før du søker. Du kan kun bli tatt opp på sertifikatnivå i første omgang.

Engelskspråklige krav

Alle søkere må ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller mastergrad, som ble undervist og vurdert på engelsk i et flertall engelsktalende land som definert av britiske visum og innvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter", avsnittene "Aktivere ferdigheter" er ikke vurdert)
 • CAE og CPE: totalt 176 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE II med forskjeller i alle fire komponenter

Grader undervist og vurdert på engelsk må ikke være mer enn tre år i begynnelsen av studiet. Språktester må ikke være mer enn to år i begynnelsen av studiet.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Minimér