App Store optimalisering

BitDegree

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

App Store optimalisering

BitDegree

kursdetaljer

 • Leksjoner - 100
 • Ferdighetsnivå - Nybegynner
 • Stipendium - Kommer snart

Hva skal jeg lære?

 • Grunnleggende om Mobil App Business og App Store Search Optimization (ASO)
 • Slik tjene penger på dine apper
 • Slik får du publisitet og eksponering for appene dine
 • Slik vokser du bedriften din utover Mobile Apps

Handle om

Så, du planlegger å bygge den kuleste mobilapplikasjonen noensinne, og hva skal den lykkes i Android og Apple app butikker? Det ville være ganske greit hvis appen din ble lastet ned over en million ganger, ikke sant? For å lykkes i disse oppdragene må du lære de grunnleggende prinsippene for app store optimalisering (ASO). Heldigvis er denne mobilapplikasjonsopplæringen her for å hjelpe.

Ingen forutgående kunnskap kreves

Hvis du er en komplett nybegynner, kan alle de app markedsføringskonseptene skremme. Ikke bekymre deg! Denne app store optimalisering guide er egnet for nybegynnere. Alt vil bli forklart sakte og jevnt. For hvert emne kan du finne en egen kort video. På den måten vil du alltid være trygg og kunne lære alt du trenger på en ettermiddag.

Du starter med det grunnleggende. Tross alt er det beste stedet å starte alltid i begynnelsen, og med sterke grunnleggende er det som lar deg bygge et sterkt fundament for suksess. Du lærer hvordan du slipper appen din riktig og hva er de viktigste prinsippene for app-markedsføring. Du vil utvikle en sterk forståelse av forskjellige appplattformer og butikker. Deretter går du videre til appbutikkoptimalisering. Du vil finne ut hvordan du velger de beste søkeordene for å få mest mulig oppmerksomhet og som et resultat maksimere konverteringsfrekvensen. Denne veiledningen gir deg også nyttige tips om hvordan du holder folk interessert i appen din på lang sikt. Dette kurset er alt du trenger for å mestre app markedsføring uten noen forkunnskaper!

Komme foran konkurransen din

Denne appbutikkoptimaliseringsguiden vil lære deg mange programmer for inntektsgenereringsteknikker og strategier. De vil hjelpe deg med å maksimere appinntektene dine med abonnementer, kjøp av apper og nyttige annonser. Du vil lære å utvikle din egen appbutikkoptimalisering og mobilapp markedsføringsstrategier, samt hvordan du markedsfører et program ved hjelp av sosiale medier og sosiale deler. Du vil oppdage optimeringsmetoder for appbutikker som profesjonelle markedsføringseksperter bruker, og vil kunne dra nytte av dem. Bonuspoeng: Du trenger ikke å ansette en spesialist lenger, så du sparer en heftig sum penger!

Du vil forstå hvor viktig det er å planlegge inntektsgenereringsmodellen og markedsføringsstrategien, selv før du bygger appen din. Det er mange forskjellige veier for deg å ta, derfor er det viktig å finne den mest vellykkede veien for deg. Ta kurset før du begynner å bygge apps og komme foran konkurransen.

Bli en Marketing Pro

Dette er et tredelt kurs. Den første delen av denne opplæringen går over de teoretiske prinsippene for appbutikkoptimalisering og markedsføring. Det vil hjelpe deg å bygge en solid forståelse av hva app markedsføring og inntektsføring er og hvordan de fungerer. Den andre delen fokuserer på praktiske strategier som vil hjelpe deg med å tjene penger på appen din. Alle teknikkene blir forklart trinnvis for å bruke eksempler på ektefelle. Så, etter at du har avsluttet kurset, kan du begynne å bruke dem umiddelbart.

Den siste delen fokuserer på markedsføring. Du lærer mange effektive strategier for hvordan du markedsfører appen din. Du vil finne ut hvordan du bruker Facebook, YouTube, podcaster samt publisitet til din fordel og mer. Ved slutten av kurset vil du kunne opprette en vellykket mobilappsvirksomhet med 1.000.000 nedlastinger fra Android- og Apples applikasjonsbutikker.

Bli en mobil applikasjonsmarkedsføring spesialist på en kveld! Oppdag hvordan du får appen din til å virke og begynne reisen din til suksess. Meld deg inn og begynn å lære nå.

Krav

 • Interesse i Mobile App Business
 • En eksisterende mobilapp som du vil vokse eller en ide for en ny

Kurset inkluderer

 • 5h 38m på forespørsel video
 • Ekstra materiale inkludert
 • Tilgang på mobil
 • Livstids tilgang
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 14, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Information
Deadline
Locations
Litauen - Ariogala, Kaunas County
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Litauen - Ariogala, Kaunas County
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen