Administrasjon og tilsyn M.Ed. / Ed.S (online)

Generelt

Programbeskrivelse

Gradeprogrammene ved Clemson University bygger på de rike erfaringene og ekspertisen fra fakultetet og studentene for å gi et pedagogisk miljø der begge gruppene deler forskning, utforskning og etterforskning. Resultatet av denne synergien er innvirkning - på samfunnet vårt og utenfor.

Vår online Master of Education (M.Ed.) og pedagogisk spesialist (Ed.S.) i administrasjons- og tilsynsprogrammer er for erfarne lærere som ønsker å lære å tjene studenter og samfunn i samarbeid og tilegne seg de nødvendige ferdighetene for å løse det komplekse problemer som skolene står overfor i dag. M.Ed. og Ed.S. programmer kombinerer pedagogisk dyktighet som Clemson University er kjent for med fleksibiliteten mange lærere trenger. Programmene gjør det mulig for studentene å tjene en avansert grad i pedagogisk ledelse. Ed.S. er en mastergrad og passer for personer som allerede har en mastergrad. Våre kandidater blir rektorer, assisterende rektorer, instruksjonsveiledere, læreplanspesialister og tjener i et bredt utvalg av lederroller på bygningsnivå og distriktsnivå. Nye årskull begynner hver sommer og høst. GRE er ikke lenger nødvendig for opptak.

MEd tilbyr tre graders alternativer, som hver består av 36 studiepoeng.

Alternativ 1: MEd med South Carolina-sertifisering på bygningsnivå

For lærere som har en gyldig South Carolina Pathway inkluderer sertifiseringsveien en 30-timers kjerne og to praksisplasser og fører til enten grunnleggende eller sekundær administrativ sertifisering på bygningsnivå.

Alternativ 2: MEd med potensial for ut-av-sertifisering på bygningsnivå *

Lærere som underviser under et sertifikat fra en annen stat enn South Carolina, kan være i stand til å søke om sertifisering i sin egen stat ved å fullføre Clemsons 30-timers kjerne og overføre seks studiepoeng fra et annet akkreditert program.

* Clemsons MEd er fullstendig akkreditert i South Carolina. Imidlertid er lærere som er interessert i å motta sertifisering i en annen stat, ansvarlige for å konsultere deres statlige utdanningsbyråer for å bestemme deres spesifikke sertifiseringskrav.

Alternativ 3: MEd

De som ønsker en pedagogisk ledergrad uten sertifisering, kan ta en 30-timers kjerne og legge til to valgfag på høyere nivå. Studentene kan velge mellom en rekke valgfag fra hele Clemson's College of Education. Disse kursene undervises på nettet og kan føre til ytterligere sertifisering innen områder som atletisk ledelse, utvikling av menneskelige ressurser, online instruksjonsdesign, leseferdigheter, STEAM og andre områder.

Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare coun ... Les mer

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare counselors to serve in communities; train student affairs practitioners, administrators and faculty to serve in higher education; and prepare training and development specialists for business and industry. But we do even more. We engage tomorrow’s educators in high-quality research and professional learning that will help them make a difference in the world. Minimér