PgCert Patologi Informatikk og forretningsapplikasjon - Fjernundervisning

Molekylærpatologi (MP) er en raskt voksende disiplin i 21. århundre medisin. Den integrerer genomforskning og bioinformatikk med moderne patologi for å understøtte molekylær diagnostikk, terapi og klinisk forsøk i fagene, helsevesenet og næringslivet i en epoke med presisjonsmedisin.

Dette sertifikatet er et spennende, innovativt fjernundervisningsprogram som skal øke deltakerens teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i MP og gi dem mulighet til å forfølge en karriere i akademia, helsevesen eller industri. Kurset har et sterkt fokus på innovasjon og entreprenørskap; understreker MPs sentrale rolle innen molekylær diagnostikk, kliniske studier og bioteknologi / biopharma.

Hvorfor troende er?

Queens University Belfast ( QUB ) har et internasjonalt rykte for anvendelse av MP i høyverdig translasjonsforskning. Et integrert MP-forskningsmiljø er etablert i QUB senteret for kreftforskning og cellbiologi (CCRCB) gjennom opprettelsen av Northern Ireland Molecular Pathology Laboratory (NIMPL) og Northern Ireland Biobank (NIB). Denne forbedrede forskningsinfrastrukturen er også vert for en regional NHS Molecular Diagnostics-tjeneste for solide svulster.

KURSDETALJER

Kandidater vil fullføre tre moduler som vil være tilgjengelige 'online' som fjernundervisningsmoduler.

(1) Digital Molecular Pathology (20 CATs)

(2) Biostatistikk og bioinformatikk (20 kAT)

(3) Academia / Industry Interface (20 CATs)

EVALUERING

Vurderingen skjer ved en kombinasjon av muntlige presentasjoner og skriftlige oppgaver.

Lære og undervisning

I Dronning satser vi på å levere et høykvalitets læringsmiljø som byr på intellektuell nysgjerrighet, innovasjon og beste praksis innen læring, undervisning og studentstøtte for å gjøre det mulig for studenten å oppnå sitt faglige potensial.

Dette kurset leveres som fjernundervisningsprogram. Undervisning leveres online ved hjelp av et skreddersydd virtuelt læringsmiljø.

Dette programmet leveres av fjernundervisning i andre semester mellom februar og juni.

INNTAKSKRAV

Minst 2,2 Honours grad eller tilsvarende kvalifikasjon akseptabelt for universitetet i et relevant biologisk fag er nødvendig. Bevis på tilsvarende faglige kvalifikasjoner (MBBS, BDS eller BVSc) eller erfaring vil bli vurdert på individuell basis. Intercalating studenter oppfordres, se vår Intercalated seksjon for flere detaljer. Søkere kan bli pålagt å gjennomføre et intervju.

TILLEGGSINFORMASJON FOR INTERNASJONALE STUDENTER

Internasjonale studenter (for hvem engelsk ikke er deres morsmål), må kunne demonstrere sin ferdighet på engelsk for å kunne dra full nytte av sine studier. Ikke-EØS-statsborgere må også tilfredsstille kravene til innvandring av engelsk visum og innvandring (UKVI) for det engelske språket for visumformål. Bevis på en IELTS * poengsum på 6,0, med ikke mindre enn 5,5 i en komponent, eller tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabelt for universitetet, er nødvendig (* tatt i løpet av de siste 2 årene).

Hvis du trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter før du går inn på dette programmet, tilbyr vår partner INTO Queen's University Belfast en rekke engelskspråkkurs. Disse intensive og fleksible kursene er utviklet for å forbedre engelsk evne til å komme inn på dette programmet.

KARRIEREMULIGHETER

Hovedmålet med dette kurset er å produsere kandidater med høy kvalitet som kan trives i akademiske, helsevesenet eller bioindustrien.

Dronningens postgraduates høste ekstraordinære fordeler. Unike tiltak som Degree Plus og Researcher Plus styrker vår forpliktelse til brukbarhet, mens nyskapende lederskap og utøvende programmer sammen med sterlingintegrasjon med forretningseksperter hjelper våre studenter til å få viktige lederstillinger både nasjonalt og internasjonalt.

AVGIFTER

Det er en rekke finansierings- og stipendsmuligheter tilgjengelig for de som vurderer å studere på Queen's.

Postgraduate lån

Institutt for økonomi vil gi et studieavgift på opptil £ 5 500 per NI / EU-student for høyere utdanning. Et postgraduate lånesystem i Storbritannia tilbyr statsstøttede studielån på opp til £ 10 609 for undervist og forskerutdanning i alle fagområder. Kriterier, berettigelse, tilbakebetaling og søknadsinformasjon er tilgjengelig på Storbritannias regjeringens nettsted.

Internasjonale stipendier

Informasjon om stipend for internasjonale studenter, er tilgjengelig på http: // www. QUB .ac.uk / Internasjonalt / Internasjonalt-studenter / Internasjonale stipend /

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Queen's University Belfast »

Sist oppdatert Juli 22, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
5 måneder
Deltid